Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van olyan pont a testen, amit...

Van olyan pont a testen, amit ha megütök/megnyomok, iszonyúan fáj?

Figyelt kérdés

Férfiaknál gondolom melyik, de nőknél mi? És még milyen pontok vannak, amik elérhetőek? Azért akarom tudni, mert ha belémkötnek, akkor, ha nincs más választás, úgy megüssem, hogy elmenjen a kedve a többszöri piszkálódástól, vagy utcán, ha megtámadnak.

Alapból, én seosem kötözködöm, piszkálódom, én a békét szeretem, de már többször csak "úgy" belémkötöttek. Mit tehetek ilyenek ellen?

2009. szept. 1. 21:56
1 2
 11/16 Ricsi03 válasza:
Ha azt akarod hogy el ájuljon akkor vágd álba vagy fültövön.
2010. aug. 31. 21:40
 12/16 Ricsi03 válasza:
*álcsúcson
2010. aug. 31. 21:41
 13/16 anonim válasza:
A hónalj is iszonyúan tud fájni, meg a comb külső részén a közepétöl egy kicsit fentebb van egy pont, amit ha megrúgsz, vagy ütsz, kb 10 percig a földön fetreng az ellenfeled, de az össze shajlat érzékeny pont, a térd hajlat, a könyök hajlat....és a vesék, meg a bordák is nagyon tudnak fájni, egy határozott ütéstől... :)
2011. ápr. 3. 21:48
 14/16 anonim válasza:
Gyomorszáj és köldök közé benyúlsz ott esik össze
2016. nov. 4. 10:28
 15/16 anonim válasza:
A térdhajlatba beletaposol neki akkor elég gyorsan elmehet a kedve a verekedéstől vagy a nyak és a vállat összekötő izom megszorítása.De egyiket se ajánlom mert ha te verekedsz és nem vagy Jackychen akkor te is kaphatsz pár fájdalmas ütést.
2016. dec. 16. 15:01
 16/16 1973 sanyi válasza:
Ha nem akarod megölni csak ojan ütést akarsz bevini amitöl békénhagy akor gyomorszáj alá üs 3-4 centivel de ne gyomorszájra mert bárki belehalhat!
2017. febr. 23. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!