Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van olyan pont a testen, amit...

Van olyan pont a testen, amit ha megütök/megnyomok, iszonyúan fáj?

Figyelt kérdés

Férfiaknál gondolom melyik, de nőknél mi? És még milyen pontok vannak, amik elérhetőek? Azért akarom tudni, mert ha belémkötnek, akkor, ha nincs más választás, úgy megüssem, hogy elmenjen a kedve a többszöri piszkálódástól, vagy utcán, ha megtámadnak.

Alapból, én seosem kötözködöm, piszkálódom, én a békét szeretem, de már többször csak "úgy" belémkötöttek. Mit tehetek ilyenek ellen?

2009. szept. 1. 21:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%

Ez nem így működik leírni sokáig tartana és megérteni is nehezebb így!

Mit szolnál ahhoz ha elmennél valami küzdő sportra vagy harcművészetre?(tudok ajánlani testre szabottan)

Egyet mondok: A gyomor száj!

Nagyon sok van még de ha elmondanám ezzel egy nagyon erős fegyvert adnék a kezedbe és ha nem tudnád használni akár meg is ölheted!

2009. szept. 1. 22:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha megütöd a torkát, az halálos lehet!
2009. szept. 1. 23:13
 3/16 anonim ***** válasza:
69%
(A nőnek meg a csöcse.)
2009. szept. 1. 23:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos, ha oda kerül a sor, hogy teljes erőből ütsz, állra, vagy orra üss, mivel azok kiütési pontok sose halántékra, mert könnyen megölhetsz így bárkit, mivel ott a legvékonyabb a koponya
2009. szept. 1. 23:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a gyomorszájjal is vigyázz, ugyanis ott egy olyan ideg fut, ami a szívet is befolyásolja, egy oda mért erősebb ütéssel hirtelen szívmegállást okoznál, és szerintem ezt azért nem szeretnéd. Én azt javaslom, hogy menj el egy önvédelmi tanfolyamra, ahol megtanítják neked, hogy tudsz harcképtelenné tenni valakit, annak komolyabb sérülései nélkül, mert a végén még beléd kötnek, és te mész börtönbe.
2009. szept. 2. 00:20
 6/16 anonim ***** válasza:
84%

Vannak olyan pontok a testen, amit ha megütnek iszonyúan fáj, és lebénítja az ellenfelet. Ilyen például a könyök és a térdkalács belső oldala. Próbáld ki a saját térdeden! Nem kell nagyot ütni, mégis rendkívül fájdalmas.

Ezenkívül van olyan küzdősport, pl a japán dzsiu-dzsicu, amely nem is annyira a verekedésre, mint inkább a földharcra van kihegyezve. Egy biztos. A dzsiu-dzsicu birkózók legyőzhetetlenek. Azt tanítják meg nekik, hogy hol vannak olyan pontok a testen, amelyeket viszonylag kis erővel megfeszítve harcképtelenné tehetik a partnert. Ilyen fogás például a kézfej lefelé történő feszítése. A rendőrök is ezt alkalmazzák. Egyik kezével az alkart fogja, a másikkal a kézfejet lefelé feszíti. Ettől mindenki garantáltan térdre kényszerül. Kis erőkifejtésnek óriási hatása van. A dzsiu-dzsicu birkózók az egész test anatómiáját jól ismerik, és rendkívül sok helyre tudják alkalmazni a feszítős kényszerítésüket.

2009. szept. 2. 02:13
 7/16 anonim ***** válasza:

Pl. a könyöknél van egy pont, ha odasóz pl. a rendőr gumibottal, akkor utána tíz percig nyekeregsz a földön. Vannak ilyen technikák, de leírni nem nagyon lehet, inkább a gyakorlatban elsajátítani.

Ha az utcán belédkötnek, a legracionálisabb elmenekülni. Ha nagyon veszélyes helyen laksz, akkor gázspray vagy más önvédelmi eszköz. Vagy végezz el egy önvédelmi tanfolyamot.

2009. szept. 2. 13:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Könyök felett, ahol a tricepsz izom kapcsolódik a felkarcsonthoz. Ha odadarálsz egy isteneset, akkor garantáltan elmegy a kedve az adott kar mozgatásától.

Gyomorszáj nagyon durva tud lenni, de biztos tipp egy aranyos tenyeres is, a fülre. Én bokszoltam egy ideig, tudom, hogy milyen érzés, mikor a füledet megütik. Az ember bedühödik tőle, nagyon idegesítő. Ha megcsapod, akkor nem lesz ellened túl hatékony, utána jöhet a gyomorszáj. De mindig ésszel harcolj, mert ha van aki látja hogy baj van, akkor az azt is látja, hogy hogyan történt. Suliban próbálj ésszel küzdeni, mert törvényileg ugyanolyan vagy mint aki kezdeményezte a balhét!

2009. szept. 3. 16:31
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Te nőkkel akarsz kötözködni?
2009. szept. 3. 23:50
 10/16 anonim válasza:
Gyomorszáj ütés az nagyon fáj, nem tudsz levegőt se venni vagy egy percig...
2010. jún. 14. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!