Mi a véleményetek arról, hogy talán háziállatok voltak a dinoszauruszok?
Ma olvastam a Blikkben, hogy 4500 éves dinókat ábrázoló kerámiákat találtak, amelyek közt van dinókat etető asszony, velük játszó gyerekek...Ahogy láttam a képeket egyértelműen kivehető pl. egy Stegosaurus ill. az, hogy mind növényevők vagyis Saurupodák.
Vélemények?
Léci kíméljetek a bunkó és értelmetlen beszólásoktól!
aha....blikk...hiába, még nyár van - kétfejű kutyáról nem adtak "hírt"?
szerintem ne nézz annyi flinston családot :)
Egy kis fejszámolással belátható, hogy mivel a dinoszauruszok kb 65 millió évvel ezelőtt haltak ki, az ember pedig kb 300 ezer évvel ezelőtt jelent meg, ezért nagyjából 64 millió év különbséggel élt a két csoport ami igencsak kizárja az együttélésüket.
Ez ugyan megkerülető azzal, hogy a madarak tényleg hüllők leszármazottai, és tulajdonképpen tekinthetjük dinoszauruszoknak is őket, de gondolom nem erre gondoltál.
Biztosan a Blikk is sikeresen lehozta bő 10 év késéssel az Ica kövek történetét. pl itt lehet róluk bővebben olvasni: [link]
A kövekről egy perui orvos állította, hogy egy titkos barlangban találta őket, és többet is megmutatott amin tényleg dínók és emberek láthatók együtt. Azt azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy hol is van ez a titokzatos barlang, viszont újabb és újabb kövekkel állt elő, amiket a barlangban újonnan talált.
Később bevallotta, hogy helyi parasztokkal készíttette a köveket, képeregények és gyerekkönyvek illusztáriói alapján. A mai napig fenntartja a múzeumot ahol ki vannak állítva a kövek, a helyi farmerektől pedig mindenki vásárolhat "műveket".
A csalás leleplezéséről itt lehet ővebben olvasni:
" hogy mivel a dinoszauruszok kb 65 millió évvel ezelőtt haltak ki, az ember pedig kb 300 ezer évvel ezelőtt jelent meg, ezért nagyjából 64 millió év különbséggel élt a két csoport ami igencsak kizárja az együttélésüket. "
Nem lennék ebben ennyire biztos. Mostanában több olyan vélekedést olvastam, hogy az ember sokkal régebbi a Földön, mint eddig godnoltuk, és igenis lehetséges, hogy volt időbeli átfedés.
előzőnek:
ha a 300 évet akár megszázszorozzuk, az még mindig csak 30 millió év...
szóval lehetetlen, hogy az ember és a dinó kortársak legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!