Tegyük fel hogy visszautazol az időben, és megölöd az apád de akkor te sem születsz meg és nem ölhetted volna meg. Ilyenkor mi történik?
Figyelt kérdés
és nem párhuzamos dimenzióba utazunk csak az időben.2009. aug. 30. 00:32
11/15 A kérdező kommentje:
de és milenne ha nem akarnám leélni ott a maradék életem hanem ujra elöremennék a jövöbe.akkor nemlett volna senki akitől megszületek de mégis létezem és élek?
2009. aug. 30. 07:15
12/15 anonim válasza:
Az időparadoxon megoldására létezik egy másik út is, mégpedig az alternatív történetek hipotézise. Eme elképzelésnél az időutazók egy alternatív múltba kapcsolódnak be, mely különbözik a rögzített történelemtől. Emiatt bármit tehetnek, az saját jelenükre nem lesz hatással.
13/15 anonim válasza:
kérdezőnek: szerintem ahogy meghal az apád rögtön te is megszűnsz létezni.
14/15 A kérdező kommentje:
igen de ha én megölöm az apám akkor nem leszek késöbb,tehát nem tudok vissamenni és megölni mert akkor már nem létezem,érted?
2009. aug. 30. 10:55
15/15 anonim válasza:
"de és milenne ha nem akarnám leélni ott a maradék életem hanem ujra elöremennék a jövöbe.akkor nemlett volna senki akitől megszületek de mégis létezem és élek?"
Akkor visszamész a torzított jövőbe, és ott leszel. Hol a probléma? Amit mondtam tökéletesen működik, csak nincs benne túl sok izgalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!