Most akkor mi van a 3. világháborúval?
Én többféle jövőképet ismerek. Egyik, hogy a III. világháborút kőbaltával fogják vívni.
Másik, hogy az interneten fog menni. (Pentagon, google, stb. megbénítása.) Aztán azt is mondják, hogy a vízért megy majd a háború.
Ez a kőbaltás dolog egy kis anekdotából származik, és Einstein egyik mondásából jött. Einstein, mikor megalkotta a híres E=mc2 képletét, és felismerte a magenergia mibenlétét, akkor mondta a következőket:
"Nem tudom, hogy a harmadik világháborút miféle fegyverekkel fogják vívni. De a negyediket egészen biztosan kövekkel és botokkal."
"Én azzal szoktam humorkodni, hogy a 3. világháború 1989 - 1990 -ben volt. Egyetlen puskalövés nélkül elvesztettük, azért állunk ilyen sz.....sehogy."
A szomszéd fűje mindig zöldebb. Addig az volt, hogy mindenért a ruszkit hibáztattuk, most hogy USA, EU szövetségesek lettünk elvesztettük a III. világháborút?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!