Hitlernek mekkora volt az IQ-ja?
szerintem átlagos lehetett, talán egy kicsit magasabb az átlagnál
ez csak az én véleményem:D
Tudtommal nem mérték. A nürnberg fő per vádlottjait az amerikai börtönpszichológus tesztelte, ha jól emlékszem
Seyss-Inquart volt a legjobb, 150 körül, magas volt Göring
és Hjalmar von Schacht IQ-ja, de a leggyengébb Streicher
is 100 fölött volt.
Az életrajza szerint átlag alatti intelligenciája lehetett, mert már az érettségit sem tudta megszerezni a bukásai miatt.
Miután kétszeri próbálkozás után sem vették fel a Bécsi Művészeti Akadémiára, ezt követően már nem próbálkozott újabb munka vagy szakma keresésével.
Ezután festőként próbált megélni Bécsben, képeslapokról másolva festményeire látképeket, melyeket aztán kereskedők és turisták vásároltak meg...
"Egyébként áll. 141"
A nemlétező Lovenstein Institute szerint.
Én 120-ra (+/- 10) saccolnám. Okos volt, kreatív volt, de nem zseniális. Az elvont, elméletalkotó gondolkodás távol állt tőle. Gondolkodása felületes volt. A memóriája hihetetlenül jó volt, és rendelkezett művészi képességekkel is. Tehát az átlagosnál jobb volt, de nem kimagasló (csak a memóriája).
"Az életrajza szerint átlag alatti intelligenciája lehetett, mert már az érettségit sem tudta megszerezni a bukásai miatt. "
Na mert ennek aztán van köze az intelligenciájához. :I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!