Mi is az elefánttemető pontosan? Tényleg létezik?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 20:00
1/9 anonim válasza:
szerintem ahova elefántokat temetnek ;-D
amúgy egy film
2/9 A kérdező kommentje:
én arra a cuccra gondoltam, ahol elefántok halnak meg, rejtélyes cucc.
2009. aug. 27. 20:18
3/9 anonim válasza:
Amikor az elefánt érzi, hogy meg fog halni, elhagyja a csordáját, és elmegy egy helyre meghalni. Erről láttam több természet filmet is. És nem egyszer több elefánt választja ugyan azt a helyet, így jön létre az "elefán temető".
4/9 anonim válasza:
Én ezzel csak az Oroszlánkirályban találkoztam:D
5/9 anonim válasza:
Az orvvadászok találmánya. Nem lőtték le az elefántokat, nem azért van náluk töménytelen elefántcson. Megtalálták az elefánttemetőt.
7/9 anonim válasza:
Én is úgy tudtam, hogy az idős elefántok felkeresik ezt a helyet amikor érzik a vég közeledtét...
8/9 anonim válasza:
Réges-régi kacsa még a múlt század elejéről. Egyébként a köztudatba egy Tarzan-filmmel került be, azóta kiirthatatlan.
9/9 anonim válasza:
A Johnny Weismülleres Tarzan filmekben volt elefánttemető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!