Ez csak véletlen? Vagy most mivan?
Figyelt kérdés
Néha megálomodok dolgokat,amik aztán megtörténnek velem létezhet ilyen,vagy csak véletlen.kb 3 éve kezdödött azt álmodtam,hogy elromlik a mosógép,másnap reggel mikor felkeltem anyu totál idegesen mondta,hogy bassz.us nem jó a mosógép, aztán álmodtam egy pasival teljesen ismeretlen volt,az volt az álmomban,hogy együtt vagyunk szeretjük egymást hát rá 2 hétre össze jöttem egy pasival akivel nagy volt a szerelem.A következő álmom,hogy a fürdő szobában fogok egy rózsaszín tubusos sampont,másnap anyu vett nekem egy tényleg rózsaszín tubusos sampont. utólsó álmomban megint pasival álmodtam,de most csak én öleltem álmomban ő nem,a valóságban is így lett én ragaszkodtam hozzá ő nem,vége lett.Persze ezek így a 3 év alatt történtek nem egyszerre,szóval csak véletlen. Néha megérzek dolgokat ezt így nem tudom leírni. Most nagyon hülyének fogtok nézni,de 8 évesen beledugtam a kis szöget a konektorba megrázott az áram hátra estem,nem kelett volna meghalnom? Arra még emlékszem,hogy akkor az egész lakásban elment az áram.Ja meg egy véletlen,kb 2 éve véletlenül betörtem az üveg ajtót,bevittek a korházba felszakadt a csúklom,azt mondta a doki,hogy marha nagy szerencsém van,mert alig fél centire volt a fő ütő eremtől.Tudom nagyon hülye vagyok,de ha ezek valami természetfeletti dolgok?Aki most télleg debilnek néz,az ne írjon:D2009. aug. 27. 10:39
1/7 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok. Aznapra előre megálmodok apró dolgokat. Tényleg elég ijesztő tud lenni, de már megszoktam, és jókat röhögök, amikor tényleg benne vagyok a történésekben. Egy csomó példát fel tudnék sorolni, de most nem fogok. Megérzéseim is szoktak lenni, de azt ráfoghatom akár a női mivoltomra is. (Egyébként az aurát is látom, ha kipihent vagyok, de csak a legbelsőt.) :D Az áramütéssel kapcsoltaban pedig: nem kellett volna meghalnod. Mivel az életvédelmi relé levágta az automatát, nem pörkölődtél feketére. :) A csuklóseb pedig szimpla szerencse.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:DDD
2009. aug. 27. 11:54
3/7 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen. A megérzéseim is vannak és általában bejönnek.:D Hallgass a megérzéseidre. Ez egy jó dolog.:)
4/7 anonim válasza:
3 év alatt 4 szer jött be az álmod.1095 álomból 4 csak véletlen lehetett.Ez szerintem minden emberrel előfordul.Bármit álmodsz,csak idő kérdése,mikor találsz rá történést.Évente kicsit több,mint 1X bárki találhat.Nem vagy parafenomén,csak szeretnél az lenni,és bemagyarázod magadnak,hogy ez már csoda.
5/7 A kérdező kommentje:
Útolsó válaszoló mondasz valamit:D
2009. aug. 28. 22:11
6/7 anonim válasza:
Velem egyszer történt hasonló, nagyon sz.r napunk volt, mindenféle rossz jegyet kaptam, és nem volt kedvünk tesizni. Megkérdezte a barátnőm, hogy mi lehet még ennél rosszabb? És én tényleg minden előzmény nélkül mondtam, hogy "Ha Gabi néni jönne tesit tartani"(ő rossz meg kemény tesi tanár..) és 2 másodperccel ezután jött hogy ő tart órát!! Na mondom..:D
Érdekes.
7/7 anonim válasza:
utcsó válaszolónak: szia Fanni! :D én vagyok a barátnő :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!