Miért "ragadós" az ásítás?
Tényleg érdekes,már ha az ásitásról van szó az ember már ásit is,mint pl. én is. :DD
A tükör tuti dolog.
Csak képzeljétek el mondjuk a közgyűlésen valaki elkezdené,és nyomná mindenki tök muris lenne,csak a tévé is közvetítse,Gyurcsánnyal az élen. :DD
Szerintem nem is ragadós!én álmos vok elolvastam és nem ásítottam.
+volt a mythbusters-ben(mítoszrombolók)egy kisérlet ahol megállapították hogy nem is ragadós.ez olyan hogy a vajas kenyér mindig pofára esik.nem mindig csak azt jegyezzük +!
fogadok ha megszámolod akkor ugyanannyiszor esik pofára mint nem.de arra fogsz emlékezni mikor pofára esett!
ha az ásításról van szó az már az emberekben megrögzött szokás hogy ha ő akkor én is!bebeszélik maguknak!Vágod?
tehát nem tudom miért de én NEM ÁSÍTOTTAM!!!
sőt mire végiggondoltam mit írok addig se!!!!!!
Ezt már megállapították,hogy hülyeség,hogy az oxigénhiánytól van,mert a kisbaba az anya hasában is ásítozik,pedig ő nem szájon úgy lélegzik.
Egyébként azt is olvastam,hogy ha valaki ásít,akkor főleg a szeme hat ránk a legjobb és nem a szája.Érdekes,mi?
Amúgy én is ásítozom.xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!