Miért "ragadós" az ásítás?
Figyelt kérdés
2008. máj. 30. 18:52
1/23 anonim válasza:
Nemtom, de én már a kérdéstől elkezdtem ásítozni.. :DD
2/23 anonim válasza:
régebben azt gondolták, hogy az ásítás a test reakciója az agyi oxigénhiányra (fáradtságra). Ma már tudják, hogy nem az. Azt viszont, hogy mi, azt nem tudja senki. Ezért aztán azt sem tudják mitől ragadós.
3/23 A kérdező kommentje:
köszi. ^^
első válaszoló: :D:D:D:D
2008. máj. 30. 20:18
4/23 anonim válasza:
énis ásítottam mikor elolvastam :D:D
6/23 anonim válasza:
én is ásítottam de miért ragadós?:)
7/23 anonim válasza:
...valahol azt hallottam,h ez valamilyen tükör szindroma...
...vicces en is asitozom :o)
8/23 anonim válasza:
én is ásítottam :) szerintem ezt az agyunk csinálja, mert ugyebár mindent az irányít...
9/23 anonim válasza:
Asszem nem rég volt a discoveryn, hogy amikor az ember látja, hogy 1 másik ember ásít, akkor az agya azt hiszi, hogy itt az alvás ideje, illetve, hogy mások is fáradnak, nyilán neki is pihenni kell. Ez lehet az a tükrös vmi amit, az elöttem szóló mondott. Megvan a Brainiac-ben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!