Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mikor engeélyezik már a...

Mikor engeélyezik már a Google Earth-ba a Maygarországi utcaképet?

Figyelt kérdés
Már unom, hogy csak nálunk nincsen. Valaki nem tud valamit róla? Azt már hallottam, hogy járt itt, de törvényileg letiltották, és most egyezkednek. Mikor várható az eredmény?
2013. jan. 2. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag hamarosan lesz, de addig is ajánlom a norc pont hu-t, nagyon hasonló, mint a google street view!
2013. jan. 2. 20:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

> Azt már hallottam, hogy járt itt, de törvényileg

> letiltották, és most egyezkednek.

Nem értem, hogy mi a f*szt bohóckodnak a Google Street View képeivel, a NORC körbefényképezte az egész várost...

[link]

Ezt miért nem tiltották le törvényileg?

Ugyanolyan képek, mint amiket a Google készít...

2013. jan. 2. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Előző! Magyarország nem csak Budapestből áll! Valaki pl. Szeged vagy Szombathely utcaképeit akarja látni és nem Budapestét.

Kérdésre válaszul: Nem tudom mikor fogják engedélyezni de azt tudom, hogy Romániában és Szlovákiában mér van... De állítólag most már tényleg engedélyezték. Ilyenkor a Kormány nagyra van a jogok védelmével (mikor a többi Google Street View képen egyértelműen látni, hogy minden arcot, rendszámot kitakartak sőt úgy tudom, hogy kérésre házakat is kitakarnak).

2013. jan. 2. 21:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Alig várom! kiváncsi vagyok hogy a falum is lesz utcaképbe! És nem csak Romániába és Szlovákiába van hanem Horvátba is.
2013. jan. 3. 10:49
 5/9 A kérdező kommentje:
És igen, nem csak pestre vagyok kiváncsi hanem miskolc, pécs, győr meg ilyenkere is :)
2013. jan. 3. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miskolcról és Győrről például vannak képei a NORC-nak.
2013. jan. 3. 13:06
 7/9 A kérdező kommentje:
De a norc nekem nem tetszik
2013. jan. 3. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
76%

> De a norc nekem nem tetszik

Mi az hogy nem tetszik? :D Mi nem tetszik benne?

2013. jan. 3. 14:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom, talán az, hogy nehéz használni.
2013. jan. 3. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!