Igaz az hogy van az az alkoholszint amitől jobban fog az agy? Ha igen mennyi ez?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy valamennyi alkohol megivás után, akár a tanulás is jobban mehet.2012. dec. 27. 21:28
1/8 anonim válasza:
Nem igaz. Az alkohol tompítja az agyat.
2/8 anonim válasza:
1 liter pálinkától megtanulod hogy többet nem tanulsz pálinkával xD
3/8 anonim válasza:
Ööö, izé... Válaszolj nagyon őszintén, légy szíves három kérdésre; azután majd én is válaszolok a te kérdésedre. :)
A kérdés kiírása előtt milyen fajta alkoholos italt fogyasztottál?
Mekkora mennyiséget? Mennyi idővel a kiírás előtt?
Üdv. :)
4/8 anonim válasza:
Hát én már tanultam erősen besörözve, utána szexuláis élményem volt (megb.sztak), szóval cáfolom az állítást.
5/8 anonim válasza:
Ha van is benne igazság, akkor az szerintem max 1 sör. De miért nem próbálod ki?
6/8 kalmj válasza:
A pia nagyon sok önbizalmat ad. Egy kisérlet kimutatta, hogy 1 sörtől sokkal gyorsabban döntesz és mindig elképesztően rosszul. Szerintem ebből adódik, hogy a tanult anyag is összekuszálódik a fejedben. :)
7/8 anonim válasza:
Én már sokszor észrevettem, hogy jó társaságban egy bizonyos mennyiség után sokkal jobban pörög az agyam, akár a tanulás is jobban mehetne. Viszont ennél rossz a megközelítés, mivel az alkohol oldja a gátlásokat, az ember jobb kedvű, és ettől pörög jobban az agya. Ha viszont nincs jó társaság, akkor ihatsz bármennyit, nem fogsz jobban tanulni.
8/8 A kérdező kommentje:
Én minimális mennyiségre gondoltam. Egy két korty bor, esetleg 0,5 - 1 cent pálinka.
2012. dec. 29. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!