Nem tudtok egy oldalt ahol pyrotechnikát lehet tanulni?
*ilyet
Akkor miért nem ő néz körbe? Egyébként nem véletlenül nincs ilyesmi oktatóoldal a neten, mivel nemcsak magadat hanem a pár 10 méteres környezetedben élőket is veszélyezteted ezzel. Aki pirotechnikai eszközöket készít 5 évet lehúzott az egyetemen. Ott rendesen meg lehet tanulni, szóval irány az egyetem!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XGT..
Ide vezet az innen-onnan összeszedett "tudással" rendelkező hülyegyerek pirózása. :-(
Ha ezzel szeretne valaki foglalkozni, akkor hosszú évekig tartó tanulás (csakis megbízható helyen!) kell hozzá, hogy ne történjen ilyen tragédia.
Magyar oldalak amiket ismerek és jók: pyromaster.org,mx5-kevin.blogspot.com,pyrocenter.hu,
Külföldi oldalak amiket ismerek és jók: skylighter.com,amateurpyro.com,sciencemadness.org,
Itt vannak még az egyik fent említett oldalról linkek: [link]
Ilyen petárdákat is tudsz majd csinálni ha kitanulod:
https://www.youtube.com/watch?v=U5jt2XxhV58&list=PLY3Sok4pLX..
A 10kg-os petárda pl nem semmi.Ha nagyon érdekel akkor érdemes belevágni én nem bántam meg.Persze csak úgy ahogy a profik is csinálják, hivatásos alapanyagokból megbízható receptúrákkal.Kezdetnek próbálj ki egy Kálium Nitrát/Magnézium/Kén receptet ütős lesz;).
Pyromaster.org
Tök jó oldal, sokat lehet róla tanulni, viszont nem ajánlott kipróbálni!!
Magyarban: pyroprojektek.org,pyromaster.pyroprojektek.org,
Külföldi oldalak: pyroforum.nl
Itt is van még evvel kapcsolatban még sok link: [link]
A ZeroNeten nézz körbe, ott van sok pirotechnikával fogálkozó decentralizált oldal. Nem egy Magyar is! Többnyelvű, köztük Magyar fórum is! Külön videó megosztók, fájlmegosztők, külön kereső a témában. Ezek szinte mind profi tűzijáték készítéssel foglalkoznak.
Kell hozzá ez a szoftver: [link]
Mert enélkül nem éred el a hálózatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!