Ki hogy készül a világvégére?
Én sehogy, mert idén is elmarad. Megtalálták ugyanis a 2013-ra érvényes Maja naptárat, tessék, nézd meg:
:)))
Bertának.."Fészbukon terjed, szóval biztos igaz"...kétség sem férhet ezért hozzá, ha már a fészbukon terjed csak komoly, megalapozott mondhatni tudományosan alátámasztott.....menj már...:-))))
Én így készülök rá, hogy olvasgatom az idevágó hozzászólásokat (is), hogy a napom ismét vidáman teljen.
Karesz... Ez poén akart lenni; tudod: Maja, a méhecske. :)))
Ha komoly dolgokat (is) akarsz olvasni, akkor tessék:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__37..
Épp az előbb szedtem össze néhány kérdést a válaszaimmal, mert ott is azt gondolta valaki, hogy nem vágom, miről van szó. :D
Berta...tudom, hogy poén volt azért is a vigyori - sajnos kissé korlátozottak az írásjelek itt - de megértettem ne félj.
A linkelt oldalakat már olvastam és a linkeket is...azon nem mosolygok töretlenül ha érted.
Hm, eltűnt innen a válaszom... Akkor ismét:
Karesz, okay a smiley; csak megtévesztett a "menj már"... :D
Én sem mosolygok töretlenül - szép kifejezés :) -, mert időnként koppan a fejem a monitoron; viszont sokszor percekig vihogok egy-egy beszóláson. :D
Egyébként meg: ezt is túléltük, úgyhogy jöhet a következő világvége. :)
2013, 2016, 2018 és 2026 a legközelebbi dátumok.
Jó készülődést mindenkinek. :P
Most viszont még boldog karácsonyt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!