Van hátránya a tudatos álmodásnak?
El szeretném sajátítani személyes okok miatt, de nem tudom van-e hátránya. Párszor már előfordult velem hogy ráébredtem hogy álmodok (álomban természetesen)...
Azt hallottam ha nem figyelünk, nem fogjuk tudni megkülönböztetni a valóságot és az álmot...
"Azt hallottam ha nem figyelünk, nem fogjuk tudni megkülönböztetni a valóságot és az álmot..."
Tipikus baromság, normális embernek semmi hátránya nem származhat belőle.
Elképzelhető, és igen logikusnak tűnő feltételezés, hogy kevésbé pihentető, mint a normál álmodás, de magának az álmodásnak nagy valószínűséggel amúgy sem a pihentetés a szerepe (az álmodás amúgy is elenyésző részét teszi ki az alvás teljes 8-9 órás idejének).
59%-os:
Nem nekem szólt a kérdés, de én is azok közé tartozok, akik olykor tudatosan álmodnak. Miért olyan nehéz elhinni azt, hogy az ember néha tudatára ébred álmában, és azt csinál, amit akar?
Én is álmodtam tudatosan, de tök véletlenül :)
Szerintem semmi hátránya nincs....csak előnye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!