Please help.! Közgazdasági középiskolai diplomával Canadában kaphatok munkát?
Középiskolai diploma? O.o
Lemaradtam valamiről?
Hát, nem tudom, te hol élsz, de Magyarországon nem adnak.
A középfokú oktatásban érettségi bizonyítványt lehet szerezni; diplomát csak a felsőoktatásban.
Ha pedig esetleg a józsefvárosi piacon vetted a "közgazdasági középiskolai diplomádat", akkor csak szólok, hogy téged nagyon-nagyon csúnyán átvertek...
Középiskolai diploma ?! Te jó ég.
Maximum valami szakképesítést adhatnak, de diplomát biztosan nem.
Hova jártál középsuliba?
(Illetve hova fogsz, mert gondolom, ha ezt a kérdést feltetted, nem járhattál ki túl sok osztályt)
Hát aki erre érdemben tud válaszolni, annak ismernie kell a szerbiai középiskolás diplomákat, és a kanadai követelményeket. Nagyon kis valószínűséggel fogsz választ, egy szerbiai vagy egy kanadai oldalon többre mész.
Amúgy nekem tetszik ez a különbözeti diploma érettségi után, mint ötlet, csak annyi lenne a kérdésem, hogy ezzel már rendesen kapsz állást komolyabb berkekben?
Csak annyiban tudok segiteni, hogy az itteni orvos ismerosok, meg ugyvedek, fizika mernokok akiket ismerunk nekik mind ujra kellett diplomazni angol nyelven.
Nem tudom, mi a helyzet a kozepiskolaval, de azt is lekell forditattni, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!