Nem ertem a nemetet. Nem letezik valami jo tanulasi praktikat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rossz tanulo es tanulom is meg mminden de egyszeruen ne megy be a fejembe olyan fura az egesz.2012. dec. 3. 21:03
1/5 anonim válasza:
Előbb talán az anyanyelvedet tanuld meg normálisan, utána könnyebben fog menni az idegen nyelv tanulása is.
2/5 anonim válasza:
Igen. Nem a német nem fér a fejedbe, hanem magyarul se tudsz. Egyszerűen hülye vagy, az a te bajod.
3/5 A kérdező kommentje:
De miert nem tudom az anyanyelvet vagy tik veletlenul nem az xboxos haverjaim vagytok es amugy meg Szlovakiaban ellek igyhat hogy nem tudom tokeletesen a nyelvet az nem nagy csoda es az egyszeruen hulyenek meg uzenem hogy beveheted ki vagy te hogy ilyenket irsz es menyire ismersz?Mar ttalalkozunk?Enyi erovel nem kellett volna valaszolnod a kerdesre es ha meg a vesszokre es a pontokra gondoltok akkor meg uzenem nehez angol billentyuzettel leirni oket.
2012. dec. 4. 16:41
4/5 A kérdező kommentje:
Es amugy meg sok magyarorszagon ello :Magyar: ennyire se tud Magyarul
2012. dec. 4. 16:43
5/5 anonim válasza:
mit nem értesz? megpróbálhatok segíteni ha gondolod :) írj privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!