Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor gépészeti és informatikai szakképző iskola?
Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem ha elvégzem az előbb leirt iskolának a két tannyelvű gépészeti szakot akkor milyen szakmákat kapok és hol tudnák vele dolgozni esetleg mennyit kereshetnék. Előre is köszi a válaszokat!2012. dec. 1. 09:52
1/3 anonim válasza:
Egy fos rakás, az egész ne jöjjön ide senki!!!! A kéttannyelvű egy nagy szívás, meg az iskola is egy borzadály. Amióta átvette az egyház még$zarabb. Ígérgetnek össze-vissza de nem csinálnak semmit. Beígérték, hogy a koleszban kicserélik az ablakokat, 4 év alatt a fürdőig és a mosdóig jutottak, télen meg a szobákban g*ci hideg van. Arra jó, hogy eljöttök nyíltnapra, most pl volt ugrálóvár, meg íjászkodás és lógtok egy napot. De ne higgyetek el semmit!!! Én most vagyok technikus szóval tapasztalatból mondom.
2/3 anonim válasza:
Jobb választást nem találsz a közelben. Ha elvégzed, akkor kapsz 3 piacképes szakmát, amivel el tudsz helyezkedni. És nem utolsó, hogy a szakmai tanárok, a legjobbak.... Előző, meg nem is értem miről beszél...
3/3 anonim válasza:
Jah, és igen, azért sajnos régebben jobb volt, amíg alapítványi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!