Kanálhajlítás sikerült már valakinek?
Figyelt kérdés
Fizikai erő alkalmazása nélkül! Légyszi, ne írjatok olyat, hogy ez mind kamu és, hogy koncentrációval nem lehet ilyet csinálni. Barátnőm anyukájának a szemem láttára meghajlott és megcsavarodott a kanál a kezébe. (nem bűvész volt)
Szóval akinek sikerült már az írja meg, hogy csinálta.
2009. aug. 15. 15:05
11/18 anonim válasza:
Több helyen komplett videó packot lehet leszedni, hogy uri az 1es szereplései során hogyan csalt..
12/18 anonim válasza:
Ha tényleg való igaz lenne, amit az a német marha mond, akkor szerintetek a tévében mutogatnák? Ilyen horderejű dolgokat egyszerű embereknek nem adnak tudtára.
14/18 anonim válasza:
Juszt László bemutatta, hogyan működik a kanálhajlítás.
A tv archívumban megtalálod.
Neki is sikerült hajlítania - pedig annyi pszi van benne, mint egy féltéglában. Ezzel a módszerrel neked is sikerülne.
15/18 Sz1u válasza:
16/18 anonim válasza:
A Hajdú Péter nem hajlítja a kanalat,hanem csavarja!
Valamelyik vacsoracsatában is csinálta.
Ajánlom : Egely György Titokzatos erők c. könyvét.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi, utánanézek a könyvnek.
2010. máj. 23. 09:54
18/18 raudaeirikr válasza:
Pont kanál nem, de kulcs igen. Jó kemény lapos acél kulcs 180 fokban a feje alatt, az anyag sérülése nélkül. Beragadt a zár, próbáltam alkalmazni erőt rendesen, de nem használt. Végül utolsó kétségbeesett próbálkozással csak simán két ujjal elfordítottam, hátha kinyílik az ajtó. A kulcs feje eme könnyed mozdulattól elfordult, de az ajtó maradt zárva. Később kíváncsiságból hasonló kulcsokkal megpróbáltam rekonstruálni az esetet. Satuba fogva két kézzel teljes erőlködéssel sem mozdult, egyszerűen nem volt rajta olyan fogás hogy ki bírjam fejteni ujjal a deformáláshoz szükséges erőt. Megpróbáltam kombinált fogóval, úgy már ment, de nemhogy 180 fokig nem tudott elfordulni, hanem kb 30 foknál már egyszerűen eltört az anyag. Hagytam a francba az egészet, mire mentem volna vele, ha sikerült volna is kifejleszteni hogy kisebb fémtárgyakat hajlítgatok? Azóta eltelt kb 27 év, soha hasonló eset nem fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!