Kanálhajlítás sikerült már valakinek?
Fizikai erő alkalmazása nélkül! Légyszi, ne írjatok olyat, hogy ez mind kamu és, hogy koncentrációval nem lehet ilyet csinálni. Barátnőm anyukájának a szemem láttára meghajlott és megcsavarodott a kanál a kezébe. (nem bűvész volt)
Szóval akinek sikerült már az írja meg, hogy csinálta.
Óóó persze....
Nálunk mikor ment a zsidó Uhi Gallér műsor a kanalak a fiókból kilépve önálló táncra perdültek és járták a figurás tangót.
Majd pedig az égben lebegtek és megtámadták a nagymamát.
Rögtön írtam is egy SMS-t Demcsák Zsuzsinak:D
Na igen,puszta koncentrációval fémet hajlítani....elég sokat foglalkoztam fizikával és tudom hogy ennek semmi tudományos magyarázata nincs(Amit az uhigallér mond az meg röhejesen nagy ostobaság).
A barátnőanyukás sztorit meg etesd meg valami laikussal...
És tanulj fizikát meg kémiát mielőtt bedőlsz a zsidó Uhi Gallér-féle szemfényvesztésnek.
Erre a kérdésre csak NEEEM-mel lehet válaszolni!!! Nem lehet megcsinálni a kanálhajlítást úgy, ahogy Te azt gondolni szeretnéd (koncentrációval)!
Ha lepontozol, ám legyen!
Ezek a mentális(?) "csodabogarak" egy nagyon jól felépített, látványos koreográfiával megszerkesztett műsort adnak elő. Az egészben csak az a sajnálatos, hogy hülyítik, ill. hülyének nézik az arra fogékony embereket!
Semmi gondom nem volna velük, ha csak egyszerű bűvésznek mondanák magukat...
Az, hogy Te láttad a barádnőd anyukájának a kanálhajlítását... hááát, tudod... messziről jött ember azt mond, amit akar... Te elhinnéd nekem, hogy pölö át tudok menni a falon?
A tudomány már rég nem itt tartana, ha az ilyen "hókuszpókuszok" működnének...
Sorry...
Nem hiszem el, hogy mindenki ilyen földhözragadt gondolkodású...
Tényleg még senkinek sem sikerült az itteni emberek közül?
A "Sorry..." vagyok.
Nem nevezném magam földhözragadtnak, csak a tények magukért beszélnek.
Egyébként, ha a barátnőd anyukája birtokában van ennek a "képességnek", akkor miért nem inkább tőle kérdezed meg? Nem volna szép, ha nem magyarázná el... Átadná Neked a tudományt, Te átadnád másnak, az meg a harmadiknak és így tovább... Végül már mindenki (saját nagy megnyugvására) meg tudná hajlítani a kanala(ka)t. Ennyire egyszerű lenne!
Én például könnyed mozdulattal félbe hajtok egy leveses kanalat...
Adjatok egy kanalat,
Főbe lövöm nagamat...
Vagy inkább tökön szúrom magamat...
Nem baj! Gyakoroljunk sokat, hogy fellendüljön a kanálipar :-) Kínáncsi lennék, hogy a Gelléres műsor után hányan álltak sorban a vasedényben a megcsappant kanálkészletet pótolni. A témához visszatérve: A véleményem szerint ez is csak trükk. Előtte meggyengítik az anyagot, aztán az a kis erőhatás már elég is neki. Szerintem...
Üdv., jó hajlítgatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!