Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Kanálhajlítás sikerült már...

Kanálhajlítás sikerült már valakinek?

Figyelt kérdés

Fizikai erő alkalmazása nélkül! Légyszi, ne írjatok olyat, hogy ez mind kamu és, hogy koncentrációval nem lehet ilyet csinálni. Barátnőm anyukájának a szemem láttára meghajlott és megcsavarodott a kanál a kezébe. (nem bűvész volt)

Szóval akinek sikerült már az írja meg, hogy csinálta.

2009. aug. 15. 15:05
1 2
 1/18 anonim válasza:
62%

Óóó persze....

Nálunk mikor ment a zsidó Uhi Gallér műsor a kanalak a fiókból kilépve önálló táncra perdültek és járták a figurás tangót.

Majd pedig az égben lebegtek és megtámadták a nagymamát.

Rögtön írtam is egy SMS-t Demcsák Zsuzsinak:D

Na igen,puszta koncentrációval fémet hajlítani....elég sokat foglalkoztam fizikával és tudom hogy ennek semmi tudományos magyarázata nincs(Amit az uhigallér mond az meg röhejesen nagy ostobaság).

A barátnőanyukás sztorit meg etesd meg valami laikussal...

És tanulj fizikát meg kémiát mielőtt bedőlsz a zsidó Uhi Gallér-féle szemfényvesztésnek.

2009. aug. 15. 15:19
 2/18 A kérdező kommentje:
15:19 - a fizikáról csak annyit, hogy még nagyon gyerekcipőben jár. attól, hogy valamit nem tudsz felfogni esetleg megérteni nem azt jelenti, hogy lehetetlen.
2009. aug. 15. 15:38
 3/18 Sz1u ***** válasza:
71%

Erre a kérdésre csak NEEEM-mel lehet válaszolni!!! Nem lehet megcsinálni a kanálhajlítást úgy, ahogy Te azt gondolni szeretnéd (koncentrációval)!

Ha lepontozol, ám legyen!

Ezek a mentális(?) "csodabogarak" egy nagyon jól felépített, látványos koreográfiával megszerkesztett műsort adnak elő. Az egészben csak az a sajnálatos, hogy hülyítik, ill. hülyének nézik az arra fogékony embereket!

Semmi gondom nem volna velük, ha csak egyszerű bűvésznek mondanák magukat...

Az, hogy Te láttad a barádnőd anyukájának a kanálhajlítását... hááát, tudod... messziről jött ember azt mond, amit akar... Te elhinnéd nekem, hogy pölö át tudok menni a falon?

A tudomány már rég nem itt tartana, ha az ilyen "hókuszpókuszok" működnének...

Sorry...

2009. aug. 15. 15:48
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem hiszem el, hogy mindenki ilyen földhözragadt gondolkodású...

Tényleg még senkinek sem sikerült az itteni emberek közül?

2009. aug. 15. 16:40
 5/18 Sz1u ***** válasza:
92%

A "Sorry..." vagyok.

Nem nevezném magam földhözragadtnak, csak a tények magukért beszélnek.

Egyébként, ha a barátnőd anyukája birtokában van ennek a "képességnek", akkor miért nem inkább tőle kérdezed meg? Nem volna szép, ha nem magyarázná el... Átadná Neked a tudományt, Te átadnád másnak, az meg a harmadiknak és így tovább... Végül már mindenki (saját nagy megnyugvására) meg tudná hajlítani a kanala(ka)t. Ennyire egyszerű lenne!

2009. aug. 15. 21:07
 6/18 dellfil ***** válasza:
42%

Én például könnyed mozdulattal félbe hajtok egy leveses kanalat...

Adjatok egy kanalat,

Főbe lövöm nagamat...

Vagy inkább tökön szúrom magamat...

2009. aug. 15. 22:19
 7/18 anonim válasza:
91%
Hát igen Uri Geller sugároz is jobban mint a paksi atomerőmű:)Szerintem a gumimacik előbb hajlítanak kanalat mint ő.De ha már a barátnőd anyukája is tudja akkor bármi megtörténhet......XD
2009. aug. 16. 20:15
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
Én sem értem, miért nem őt kérdezed? Ha már ennyire megy neki... amúgy Juszt László is bemutatta, hogyan kell. Őbenne aztán annyi paraképesség van, mint egy lisztkukacban.
2009. aug. 16. 21:35
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Én oviskoromban annyira erőlködtem, hogy sikerüljön meghajlítani azt a nyamvadt kanalat, hogy az lett a vége, hogy kettétört XD
2009. aug. 16. 23:32
 10/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem baj! Gyakoroljunk sokat, hogy fellendüljön a kanálipar :-) Kínáncsi lennék, hogy a Gelléres műsor után hányan álltak sorban a vasedényben a megcsappant kanálkészletet pótolni. A témához visszatérve: A véleményem szerint ez is csak trükk. Előtte meggyengítik az anyagot, aztán az a kis erőhatás már elég is neki. Szerintem...

Üdv., jó hajlítgatást!

2009. aug. 17. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!