Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Léteznek a világon ufok?

Léteznek a világon ufok?

Figyelt kérdés

Egyik északa egyedül voltam otthon. Ültem a kanapén és egyszercsak láttam a sötétben egy alakot kb 2 és fél méter lehetet és egy villanás volt és eltünt hírtelen.

Szerintem ufo volt...

2008. máj. 24. 17:10
1 2
 11/12 Valaki Renáta válasza:

hm..

Nos ha érdekel a téma, sokféleképpen utána lehet járni.

Egy biztos, a végén mindenképpen csakis te fogod sajátmagad számára leszűrni a tapasztalatot.

A világban sokminden megtörténik. Talán a lényeg az hogy mit tudsz azután kezdeni vele.

(Hajtogathatom én ameddig élek, hogy mit hogyan láttam és mik történtek velem és? akkor mi van?..)

De mi rejlik a történet mögött? Tovább tudom ezt fejleszteni? Vagy ki tudok lépni belőle?

Vagy én leszek az a nénike aki még 80 éves korában sem fog tudni mit kezdeni ezzel a dologgal ami megtörtént vele?

És csak bizonygatom a világnak, amit valójában nekem kellene kiderítenem miért történt..

Persze fontos hogy mi az igazság, de az igazság mögött az embernek saját magát is néznie kell. Az idő értékes, és mindezen tapasztalatok mellett is, akkor is csak mindenkinek a saját életét kell élnie..

2011. júl. 15. 16:32
 12/12 anonim válasza:
100%
ne idegeljetek az ijen s*arokkal megorit a rohadt fantaziam kulombenis neked is ugyanaz a betegseged van mint nekem... ne nezz annyi huje filmet es ne egyel annyi nehezkajat vacsorara:) en mar tudom segitett :D
2011. szept. 9. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!