Igaz talán? Vannak szellemek? A kisgyerekek tényleg látják őket? Ha igen, akkor hány éves korig?
szia!
bár már elég régi a kérdésed, azért csak válaszolok:)
a kislányom is lát valakit/valakiket. beszél neki, étellel kínálja, ilyesmi. a hideg futkoz a hátamon, de örülök neki, hogy ilyen:)
anyukám is látott már felnőtt fejjel. ült a lécsőm tetején.
én még nem láttam. nem is tudom, hogy reagálnám le. érdekel, de félek. elég kettős érzéseim vannak. biztosan meg lehet szokni. érezni érzem, azt sem mindig. amúgy gyrtyával leellenőrizhető, ha huzatmentes szobában mozog a láng, akkor van ott valami.
a kutyám is látott valamit. mindig a konyha felé ugatott, meg volt, h vicsorgott, morgott, elég ilyesztő volt.
a hugom csoszogást hallott, mikor kinézett a szobájából a folyosóra, egy szürkés köd gomolyt látott magafelé lebegni...
anya nagybátyja öngyilkos lett a felesége miatt. a temetésén anya anyukája (a tesó) a fejfára tette a koszorút, majd jönn a feleség, és félredobta mamikám koszorúját, felrakta a sajátját, ami hirtelen lángrakapott, és elégett. gyertya, mécses nem volt se közel, se távol....
Köszönöm a válaszokat!
Amióta megkérdeztem, hát én is tudnék már egy pár dolgot mesélni, hogy mi minden törtöént velem... De ez a koszorús dolog nagyon hátborzongató még is így, hogy velem is történtek hasonló dolgok...
Mik történtek, mesélj:)
(a koszorús válaszoló voltam)
Hát megéreztem, hogy megfog halni az apukád és másnapra meghalt, de mondjuk neki utolső szava tényleg az volt, hogy ne sírj még látjuk egymást, de előtte pár évvel beszélgettem a kersztanyám szellemével... Akkor még nem tudtam, hogy meghalt, hisz kinyílt a szobaajtőm "besétált" keresztanyu, és leült velem szembe az ágyamra, beszélgettünk... végül mikor eköszönt annyit mondott, hogy vigyázz csajszi magadra és légyszi ne sír, majd kisétált. 5 perc se telt el anya jön szólni, hogy meghalt keresztanyu mert felakasztottam magát a fönöke házában...
Meg mióta kolis vagyok, ott is tötént egy-két dolog láttam egy lányt a folyosó végén ülni pedig nem volt kint senki, barátnőm kijött a szobából majd megkérdezte mit nézek olyan folyamatosan erre a folyosó végére mutattam, erre ő elindult nem tudta miért valami késztette, hogy megnézze majdnem a folyosó végén megáll, mert kicsit furcsa dolgot érzett és én láttam, hogy a szellem csajszi épp előtte áll... ezeket amiket beleírtam barátnőm érzéseiről azt már akkor meséltel,mikor visszajött hozzám... és volt egy olyan, amitől nagyon rossz érzésem támad amikor kinéztem az ablakon a hold udvara kereszt alakban láttam, ekko kimentem a bejárat elé és onnan néztem akkor már minden normális volt... Hát nagy vonalakban ennyi... meg hát egy-két dolgot érzek, hallok, látok, tapasztalok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!