Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Igaz talán? Vannak szellemek?...

Kiscsillag kérdése:

Igaz talán? Vannak szellemek? A kisgyerekek tényleg látják őket? Ha igen, akkor hány éves korig?

Figyelt kérdés
Hát édesanyám azt állítja, hogy igen. De az unokatestvérem felesége is akinek van egy kisfia... Ezt azért mondják mert náluk a kisfiú a szoba ajtaja mőgé nézett mindig... Ez fura... De mondjuk én is érzem néha a jenlétüket csak elvagyok bizonytalanodva, hogy csak képzelődöm... Lécci nemet és kort is írjatok.... 15/L
2009. aug. 14. 19:03
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
50%

szia!

bár már elég régi a kérdésed, azért csak válaszolok:)

a kislányom is lát valakit/valakiket. beszél neki, étellel kínálja, ilyesmi. a hideg futkoz a hátamon, de örülök neki, hogy ilyen:)

anyukám is látott már felnőtt fejjel. ült a lécsőm tetején.

én még nem láttam. nem is tudom, hogy reagálnám le. érdekel, de félek. elég kettős érzéseim vannak. biztosan meg lehet szokni. érezni érzem, azt sem mindig. amúgy gyrtyával leellenőrizhető, ha huzatmentes szobában mozog a láng, akkor van ott valami.

a kutyám is látott valamit. mindig a konyha felé ugatott, meg volt, h vicsorgott, morgott, elég ilyesztő volt.

a hugom csoszogást hallott, mikor kinézett a szobájából a folyosóra, egy szürkés köd gomolyt látott magafelé lebegni...

anya nagybátyja öngyilkos lett a felesége miatt. a temetésén anya anyukája (a tesó) a fejfára tette a koszorút, majd jönn a feleség, és félredobta mamikám koszorúját, felrakta a sajátját, ami hirtelen lángrakapott, és elégett. gyertya, mécses nem volt se közel, se távol....

2010. aug. 29. 13:23
 22/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Amióta megkérdeztem, hát én is tudnék már egy pár dolgot mesélni, hogy mi minden törtöént velem... De ez a koszorús dolog nagyon hátborzongató még is így, hogy velem is történtek hasonló dolgok...

2011. dec. 9. 02:06
 23/27 anonim válasza:

Mik történtek, mesélj:)

(a koszorús válaszoló voltam)

2011. dec. 9. 15:58
 24/27 A kérdező kommentje:

Hát megéreztem, hogy megfog halni az apukád és másnapra meghalt, de mondjuk neki utolső szava tényleg az volt, hogy ne sírj még látjuk egymást, de előtte pár évvel beszélgettem a kersztanyám szellemével... Akkor még nem tudtam, hogy meghalt, hisz kinyílt a szobaajtőm "besétált" keresztanyu, és leült velem szembe az ágyamra, beszélgettünk... végül mikor eköszönt annyit mondott, hogy vigyázz csajszi magadra és légyszi ne sír, majd kisétált. 5 perc se telt el anya jön szólni, hogy meghalt keresztanyu mert felakasztottam magát a fönöke házában...

Meg mióta kolis vagyok, ott is tötént egy-két dolog láttam egy lányt a folyosó végén ülni pedig nem volt kint senki, barátnőm kijött a szobából majd megkérdezte mit nézek olyan folyamatosan erre a folyosó végére mutattam, erre ő elindult nem tudta miért valami késztette, hogy megnézze majdnem a folyosó végén megáll, mert kicsit furcsa dolgot érzett és én láttam, hogy a szellem csajszi épp előtte áll... ezeket amiket beleírtam barátnőm érzéseiről azt már akkor meséltel,mikor visszajött hozzám... és volt egy olyan, amitől nagyon rossz érzésem támad amikor kinéztem az ablakon a hold udvara kereszt alakban láttam, ekko kimentem a bejárat elé és onnan néztem akkor már minden normális volt... Hát nagy vonalakban ennyi... meg hát egy-két dolgot érzek, hallok, látok, tapasztalok...

2011. dec. 9. 23:04
 25/27 anonim válasza:
Az egyik barátnőm látta 3-4 évesen a dédnagyanyját és azt mondta neki hogy nagyon szereti és ne sirjon emiatt hogy ő meghalt!! most 10,11 évesen látott valami furcsát de ez neki nagyon furcsa mert csak 3-4 éves korában látott ilyet ma mondta nekem hogy annyira megijedt attol amit látott hogy nem mer bent aludni a szobájában mert úgy érezte hogy ott fekszik mellette az ágyba valami!! és ettől kezdve kint aludt a nappaliban a kanapén!! én meg a barátnőm próbáltunk szellemet idézni de nekünk még nem sikerült és ha sikerült volna akkor sem próbáltam volna meg újra!! nagyon FÉLEK és FÉLTEM akkor is!!
2012. ápr. 6. 14:56
 26/27 anonim válasza:
sziasztok én 10-vagyok én hittem bennük és ismétlem hittem d e ez hülyeség szellemek nem léteznek!de ha te hiszed akkor meg nem tudom de kisgyerek azért látják mert kicsik és ők aszt az agyuk mozog és szerintem ők aszt beképzelik ah meg nem akkor nem tudom de nincsenek én nem hiszek bennük mindenki az osztályomból aszt monták nincsenek 5-be megyek én pedig félős vagyok de nem hiszek bennük ah meg vannak akkor nem szeretnék talizni velük :)
2012. aug. 8. 19:41
 27/27 anonim válasza:
Én 11 éves lány vagyok. Régebben, körübelül 9-10 éves koromban én is láttam. Nem tudom, hogy higgyek-e bennük, de igazinak tűnt. Azóta nagyon félek az ezzel kapcsolatos dolgoktól. Ha meg nincsenek, bár fenetudja! :/ :D Olvastam a válaszokat, és pl.: a koszorús nagyon durva!!! Rossz érzés lehet egy ilyet átélni, remélem nem fogtok, én sem fogok ilyesmibe keveredni... :) 11/l.
2012. dec. 14. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!