Ismeretlen hangok a föld alól?
Egy erdőben lakom, van egy eldugottabb ösvény a hegygerincen. Aszály idején amikor a földön nagyobbak a repedések, gyakran hallani ütemes dobogást a földfelszín alól.
A közelben van egy külszíni bánya, ott ritkán van robbantás. Lódobogás tuti nem lehet mert már este is hallottam. Egyéb erdei patás sem, mert fényes nappal nagyon belátható a terep és közel s távol nincs semmi mozgás.
Évek óta hallom már, sőt többen is meghallgattuk. Vajon mi lehet?
a koboldok áskálnak odalent
amúgy este, menj oda azokhoz, akik szintén hallják, és kezd el nekik rémtörténetet mesélni erről;)
A börzsönyben lakom, ugyanezt a dobogást hallottam tegnap éjszaka, a házunk mögötti elhagyott telken.
Annyi különbséggel hogy előtte 4 db zenei hangot hallottam a föld alól, vagy egy kút mélyéről jött és viszhangzott.
Ezután következett az ütemes dobolás.
Mindezek előtt pedig a tető felett percekig forgó mozgásra emlékeztető hangot hallottam.
Régebben pedig már felfigyeltem ugyanitt egy gömbvillámra.? (Bár még nem láttam igazi gömbvillámot, tehát nem tudom mi lehetett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!