Új etnikai határ? Magyar határok kitolása?
Sziasztok!
Ugye Trianonnal leválasztottak tőlünk sok olyan etnikailag magyar területet amit nem kellet volna..Persze azt[elég nehezen ] még megértem, hogy meg büntettek, és a javarészt nem nemzetiségi részt levágták..
Viszont sok olyan felvidéki városka van még ahol a magyarok nagyon nagy többségben vannak..
Ennyi erővel, ezeket nem lehetne visszacsatolni hozzánk?
Azt megértem, hogy a régi nagy Magyarország már nem lesz, de nincs erre valamiféle rendelet?
Ha akkor ilyen alapon elvehették , akkor ezt most nem lehetne megtenni?
És szerinted jobban megéri több száz kilométert utaztatni, és gén kezelni, mint sem ,hogy a tök egészséges hazait megvenni? Ez nem a gazdák hibája hanem a kormányé, hogy ilyen drágán kell adniuk...Elhiheted, hogy magyarnak adnák el ha tudnák..Magyarország a Kárpát medence közepében helyezkedik el, így logikus, hogy a hegyekből minden víz idejön..[elnézést nem jut eszembe a földrajzi szakszó rá..]
Másik példa...magyarország átlagosan 8ftért tud áramot előállítani[bizonyos mennyiséget] , és nem ,hogy fejlesztenék x összegért az erőműveket, hogy a teljes országot lefedjék..inkább 18ft ért más országtól vesszük meg..
Szerintem csak a kormány a balfék..
Én nagyon remélem hogy lesznek igazsűgsabb etnikai határok!
Teljes nagymagyarország visszavételét nem tartom lehetségesnek, és nemszeretem ha a netnácik a mindent vissza elvet szajkózzák mert azzal csak hiteltelenné teszik az ügyet.
Viszont a magyarlakta területeket minden képpen szeretném hogy visszacsatolják.
Sajnos a jelenlegi világpolitikai helyzetben nem sok esélyünk van.
Talán a jövőben, ha Oroszország tovább erősödik, akkor az orosz román ellentétet felhasználva Erdély esetében talán lesz esély a magyarlakta részek visszacsatolására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!