Lehetséges fehér emberbol négert csinálni valami orvosi beavatkozás által, vagy valahogy?
négert nem ,ugyanis a negrid egy rassz, nem csak a bőrszín különböző, hanem göndör haj, hanglejtés, temperamentum, stb, mind más, mint egy euróapi emberé.
Vagyis négert nem lehet csinálni, de ahogy Jacko-ból csináltak fehér kinézetűt, úgy valszeg lehet fehérből is négar kinézetű embert csinélni, de ő nem néger lesz, hanem átplasztikázott fehér...
Oké, bocsi, én még így hallottam, hogy direkt akart fehér lenni, de most utánaolvastam...
Amúgy biztos el lehet érni mindenféle beavatkozásokkal(pgmentsejt működés serkentésével talán, ha tudják, hogyan lehet előidézni, bár nem hallottam róla, hogy tudnának ilyet), de attól még nem lesz néger az illető, csak nagyon fog hasonlítani rájuk...
Negroid (kongoid)
Elsősorban a Szaharától délre elhelyezkedő területeken élnek ennek a nagyrassznak a képviselői. Ez a legváltozatosabb rassz, ide tartoznak a legalacsonyabb (pigmeus) és legmagasabb (nilotid) emberek is. A rassz jellemzője a széles orr, a vastag ajak, göndör haj. A rabszolgakereskedelem miatt ez a rassz az ameriakai kontinensen is nagy számban megtalálható.
Szóval, a rasszra nem csak a sötét bőrszín a jellemző, hanem a testalkat és az arc jellegzetességei is mások, mint a fehéreké : széles orr, vastag ajkak, göndör haj...
Egy fehér ember hiába festi be a bőrét feketére, virítani fog róla, hogy ő egy feketére festett fehér ember... (Plasztikáztatni lehet az orrot, a szájat, de a haját nem!)
M.Jackson sem tudta "eladni" magát fehérnek, hiába plasztikáztatta magát 1000x, mindig egy néger maradt, aki fehér szeretne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!