Ti hogyan készültetek a felvételire?
Figyelt kérdés
Volt valami jó praktikátok? Vagy minden nap oldogattatok meg feladatokat? Nehéz volt szerintetek? És az idő az kevés volt, mert szerintem 45 perc az eléggé az!2012. szept. 23. 15:08
1/3 anonim válasza:
Szia!Én most vagyok 9. osztályos.Rengeteget görcsöltem a felvételi miatt.Nem lett rossz,de nem úgy sikerült ahogy szerettem volna.Pedig sokat készültem.
Fontos,hogy gyakorolj,csinálj régi feladatsorokat,de nem kell minden nap.A 45 perc élesben valóban kevés,de ha jól beosztod az időt,akkor végére tudsz érni.Kezd el a feladatsort,de ha valami feladatot nem tudsz megoldani,vagy soknak találsz,menj tovább!Nagyon figyelmesen olvasd el a feladatok kérdéseit,figyelj az utasításokra!És a legfontosabb és legnehezebb az,hogy ne izgulj,ne félj!:)
Sok sikert kívánok a felvételihez!:)
2/3 anonim válasza:
Én most fogok az Eötvös József Gimnáziumba felvételizni és én csak hétvégeken csinálok meg a könyveimből feladatokat (matekból) és a nagyobb/hosszabb szünetekben megoldok egy-egy központi felvételit.Remélem segítettem :).
3/3 anonim válasza:
Hát járj előkészítőre szerintem. Az nagyon hasznos! Illetve töltsd lehetőleg az összes magyar matek feladatlapot a korábbi évekből. Azokat én nem időre csináltam meg,de arra mentem rá,hogy az összes feladatot 100%osan értsem. És hétvégente egy kis gyakorlás matek,magyar... Ennyi szerintem :) jah és az utolsó évedben próbáld feltornázni az értékelésbe számító jegyeidet! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!