Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy készültetek a központi...

Hogy készültetek a központi felvételire?

Figyelt kérdés
19 nap és hajrá van. Lelkileg hogy készültetek fel? (vagy hogy készülsz?)
2011. jan. 2. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
én tavaly írtam, egész évben 1 percet sem izgultam miatta, semmit sem készültem. 70 pontos lett, fel is vettek oda, ahova menni akartam :P
2011. jan. 2. 20:58
 2/10 A kérdező kommentje:
engem 70-nel nem vennének fel :(
2011. jan. 2. 21:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem készültem, ha semmit nem tanultál egész évben, akkor egy-két hét kevés lesz ahhoz, hogy mindent megtanulj.

Ha meg tanultál/figyeltél órákon, akkor nem nagyon lesz baj, én egyáltalán nem készültem, de figyeltem minden órán, igaz, nem oda vettek fel, ahova én akartam menni, hanem egy sokkal jobb helyre, amiről nem tudtam, hogy jó hely! :D

2011. jan. 2. 21:19
 4/10 anonim válasza:
ne parázz, én úgy készülök fel, hogy az előző évek felvételi feladatsorait csinálom, matektanárral. Elmagyaráz mindent, hogy ezt hogy kell azt hogy kell. Suliban is csinálgatjuk az előző évek feladatait. Én nem izgulok miatta, én nem gondolok egy percet sem arra, hogy mi lesz ha csak egy lerozzant szakmunkásba vesznek fel, így nem pánikolok be a felvételi kellős közepén. Én arra gondolok hogy ez egy rendkívül jó egyéni megmérettetés amit igyekszek minél jobban, minél kevesebb hibával teljesíteni.
2011. jan. 10. 18:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Én 4 éve írtam a központit. Magyarra nem készültem de így is az lett a jobb. Matekra érdemes átnézni az ilyen típusfeladatokat (százalékszámítás, arányosságok, terület-, térfogat kiszámítások - bár lehet hogy azokat a képleteket megadják a lapon, már nem emlékszem...)

Nekem leginkább az idővel volt bajom, szerintem kevés volt. Amúgy nem készültem sehogy, és bekerültem oda, ahova akartam. :)

De egy nagyon fontos: VIGYÉL CSOKIT!!! :D

2011. jan. 13. 18:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a csokit, de rutinos versenyzőként ez alap : )
2011. jan. 13. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:
akkor gumicukor, vagy szőlőcukor ;)
2011. jan. 13. 20:27
 8/10 A kérdező kommentje:
és nem szólnak érte felvételin?
2011. jan. 14. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, ha jól emlékszem lehetett enni. Bár én a dolgozat írása közben nem ettem az idő szűkössége miatt. De volt aki evett, ivott.
2011. jan. 14. 14:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezért lenne jó, ha küldenének valami értsítést vagy valami....
2011. jan. 15. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!