Létezik olyan, hogy igazságszérum?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 19:47
11/15 anonim válasza:
Ahha van de nem nagyon elismert inkább kisérleti. Nem fejleszteték tovább. Mivel nem fogadták el amugy a nem kell ide semilyen igazság szérum a CIA már a 50-60as években egy ugynevezet "Agy mosást" vagyis agy programozás vitek végbe.
Ami ugy néz ki hogy a tutad alatidba bele kodolyák hogy öld meg ezt és ezt és ezt belöled egy inger kiváltja és nagy esélyel megölöd. Persze ez se nagyon nagy dobra vert cuc.
12/15 anonim válasza:
A kérdés engem is régóta foglalkoztat.
Úgy hallottam van ilyen, de nem tudom hogy lehet e kapni.
Ha valaki tud ilyenről írhatna priviben:)
Érdekes lenne......
13/15 anonim válasza:
Szerintem az igazságszérum birtoklása illegális, ha kapható, ha meg nem lehet beszerezni, vagy nagyon nehezen, akkor is, esetleg nem is forgalmazzák, és a "házi használatra' való kiadása törvénybe ütköző, bár az, hogy valakinek a tudatalattijába belekódolnak egy parancsot, és azt végrehajtja egy inger hatására, - nos, ez igen érdekes.
14/15 anonim válasza:
Nevetőgáz!
Az mindent kimondat mindenkivel teljesen őszintén és még jól is érzik magukat közben!Biztos hatás.😊
Lásd:Halalos Fegyver 4.
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!