Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy igazságszé...

Létezik olyan, hogy igazságszérum?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 19:47
1 2
 11/15 anonim válasza:
20%

Ahha van de nem nagyon elismert inkább kisérleti. Nem fejleszteték tovább. Mivel nem fogadták el amugy a nem kell ide semilyen igazság szérum a CIA már a 50-60as években egy ugynevezet "Agy mosást" vagyis agy programozás vitek végbe.

Ami ugy néz ki hogy a tutad alatidba bele kodolyák hogy öld meg ezt és ezt és ezt belöled egy inger kiváltja és nagy esélyel megölöd. Persze ez se nagyon nagy dobra vert cuc.

2011. márc. 12. 21:01
 12/15 anonim válasza:
83%

A kérdés engem is régóta foglalkoztat.

Úgy hallottam van ilyen, de nem tudom hogy lehet e kapni.

Ha valaki tud ilyenről írhatna priviben:)

Érdekes lenne......

2011. okt. 21. 17:49
 13/15 anonim válasza:
85%
Szerintem az igazságszérum birtoklása illegális, ha kapható, ha meg nem lehet beszerezni, vagy nagyon nehezen, akkor is, esetleg nem is forgalmazzák, és a "házi használatra' való kiadása törvénybe ütköző, bár az, hogy valakinek a tudatalattijába belekódolnak egy parancsot, és azt végrehajtja egy inger hatására, - nos, ez igen érdekes.
2018. ápr. 17. 20:30
 14/15 anonim válasza:

Nevetőgáz!

Az mindent kimondat mindenkivel teljesen őszintén és még jól is érzik magukat közben!Biztos hatás.😊

Lásd:Halalos Fegyver 4.

2019. márc. 17. 08:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Fogjuk rá, hogy létezik, de nem épp úgy működik, mint a filmekben.

Itt egy klassz leírás:

[link]

2022. júl. 10. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!