Ti hogyvagytok azzal hogy üzenetet küldözgetnek az űrbe? Szerintem ez olyan mintha a csirke szóróleveleket osztana rókáknak hogy erre vagyok, és itt kell elharapni a torkomat.
tegnap 14:12
Egy dologgal sem te, sem a hurráoptimista tudósok (akik nagysága előtt azért megemelem a kalapom) nem számoltok. Mi van, ha ez a bizonyos faj - amelyiknek a bolygónk kell - éppen pár tíz fényévre van tőlünk és az ő bolygójuk gyors ütemben haldoklik, válik életre alkalmatlanná és ebben az esetben mi vagyunk a legközelebbi lakható bolygó?
Ne magyarázza már be nekem semmi, hogy ha az életre alkalmas bolygók előfordulása ritka, akkor élet-halál harc mezsgyéjén akár egy humánus faj is nekiállna terraformálni, amikor az évszázadokig tart.
tegnap 17:12
De naívak vagytok! Ez jó... :) Szerintem egy idegen fajnak, ha éppen ki szeretne irtani minket, nem kellene más csak egy minta a DNS-ünkből. Annak felhasználásával, egy puska eldörrenése nélkül, csendben ki is irthatnának minket.
A másik: senki nem feltételez lézer hiperszuper fegyvereket pajzsokat, de azért mégis ők jönnének ide, és nem mi oda. Hazai pálya ide vagy oda, a fent említett tény arra enged következtetni, hogy jóval előrébb vannak a tudományok területén mint mi. Ergo nem hiszem, hogy a vadászgépek vagy éppen 7 milliárd (csecsemők is???) AK-47 bármit is árthatnának nekik. Kb. olyan kategória lehetne a fenti tény miatt, mint az amerikai kontinensen a nyilazó indiánok és a puska esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!