Hallottatok már agyi továbbképzésről?
Figyelt kérdés
Mert én azt hallottam nemrég, hogy létezik egy ilyen dolog. Ez egy tanfolyam szerűség, ahol az ember megtanulja, hogy hogyan legyen képes 1 óra alatt akár 100 oldalnyi tananyagot megtanulni. Valóban létezik ilyen?
16/L
#agy #agyi továbbképzés
2012. szept. 13. 18:07
1/4 anonim válasza:
Tanfolyam létezik persze (mire nem?...) de a hatékonysága a legtöbbször tökéletesen egyenlő a nullával. Vagyis, egy dologra jó - pillanatok alatt egy rakat pénzt eltüntet a családi kasszából :)
2/4 A kérdező kommentje:
értem, köszi. :)
és az interneten valahogy valamilyen formában nincs fent? :) mert akkor megpróbálnám. neten keresztől mit veszthetek? :D csak időt.. :)
2012. szept. 14. 20:10
3/4 anonim válasza:
Itt szerintem te a villámolvasásra gondolsz..
Nem kamu a dolog,ismerek olyat aki tud,én is most tanulom
De ez nem úgy működik h elolvasol egy könyvet vagy elvégzel egy tanfolyamot és már 100 oldalakat olvasol vele azonnal..
Ott csak megtudod a dolog alapjait,sok gyakorlás és türelem kell hozzá hogy hasznát is tudd venni
Szóval csodát ne várj tőle,csak ezt akarom mondani
4/4 A kérdező kommentje:
nem a villámolvasásra gondolok, mert ilyenről még nem is hallottam o.O
2012. szept. 15. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!