Hallottatok már a Holdon lévő idegen űrhajóról, amit Armstrong is látott? Tényleg létezhet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 18:32
1/7 anonim válasza:
Igen de vigyázni kell vele.De aggodalomra nincs ok , majd jön Optimus és Űrdongó és helyre tesznek mindent.
2/7 anonim válasza:
Hallottam én is róla egy Tv műsorban.Állítólag egy gigantikus méretű űrhajó roncs és már valószínűleg évszázadok,de lehet év ezredek óta ott van.Már régóta vizsgálja titokban a NASA.
Mutattak róla videót,hát nem is tudom,annyira nem győzött meg,de nem zárom ki,hogy igaz lehet.....
3/7 anonim válasza:
"de nem zárom ki,hogy igaz lehet."
Komolyan van aki nem látja hogy ez fals?
4/7 bánomisén válasza:
Persze, hogy létezik, Gene Roddenberry egy öt évados tévésorozatban meséli el ennek az űrhajónak és a rajta lévők történetét. A bolygó neve: Föld a sorozat címe. Nézd meg és mindent tudni fogsz, amit erről tudni kell.
5/7 anonim válasza:
Úgy látszik itt senki nem látta a FIX HD -ENIGMA című adását.Pont erről volt benne szó..
Gondolom akkora baromság,hogy egy egész adást a hülyeségnek szenteltek.
6/7 anonim válasza:
Azt mi nem tudhatjuk...
Érdemes lenne valamilyen torrent oldalról a FixHD Tv ENIGMA adásait letöltened... (pl Ztrackerről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!