Kinek neveztek a Vikingek "nyápicoknak?
Például akik tejet ittak alkohol helyett.(á'la Skyrim)
Hogy kiket neveztek annak, azt nem tudom, de önmagukon kívül mindenkit annak tartottak és bizonyos szinten okuk is volt rá.
Lehet, hogy most egy ordas baromságot fogok mondani, de úgy tudom, hogy azokat akiknek nem nőtt/nem volt tekintélyes szakálluk. Mármint - az általuk "lenyápicozott" - nép férfi tagjainak.
Ha megfigyelitek, az északi népek (európai!) egy részének erőteljes az arcszőrzete. Gondolom, a vikingeknél sem volt másként. (Amúgy a férfiassággal van összefüggése a dolognak, csak nem teljesen kizáró ok - férfiasság ügyben - a gyér arcszőrzet. :DDD)
Vörös Erik NEM a politikai hozzáállása miatt kapta nevét!! :DDD (Tudom, hülye vicc.) Erős vörös szakálla miatt. Egyébként meg: nézzétek meg az ázsiai származású férfiakat. Alig nő "értékelhető" szakálluk. (Ho Si Minh szakáll nem szakáll! :DD) Ugyan így - a szintén ázsiai származású - amerikai őslakosoknak sem.
Szerintem ilyesmi volt a háttérben. :DDD "Tudományosan". :DDD
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!