Van valami káros hatása a szobában tárolt vinyl lemezeknek? (PVC)
Figyelt kérdés
A PVC mérgező, úgy tudom. Azt nem tudom, csak akkor, ha égetik, vagy "amúgy is", nem párologtat-e magából mérgező anyagokat.2012. szept. 9. 13:28
1/3 anonim válasza:
Rövid távon nincs.
Hosszútávon már elképzelhető. Csak a mennyiségen múlik. A pvc padlók tény mi tény zsugorodnak. És ha valami kisebb lesz akkor annak oka van.
2/3 hájaaa válasza:
Én azbesztet tárolok a szobámban és semmi bajom. Max egy kis köhécselés de ennyi, szal nálad biztos nem lesz baj!
3/3 Silber válasza:
Légy nyugodt. A PVC polimer nagyon stabil anyag, nem lesz tõle semmi bajod. Ráadásul a klórtartalom miatt nagyon nehezen is gyullad meg. Akkor aztán megindul a mérgezõ anyagok képzõdésének teljes palettája, de véletlenül nem tudod begyújtani. Légy nyugodt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!