Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Vissza mehetek 11. -be?

Vissza mehetek 11. -be?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 10.-es vagyok és megbuktam angolból, de lehet h kapok felmentést az angol nyelv alól ami azt jelenti h nem kell bejárjak az órára. De ha megkapom a felmentést vissza mehetek 11.-be?
2012. szept. 4. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés, az igazgatóval beszéld meg. Azért én nem reménykednék, mert a felmentés nem lesz "visszamenőleges hatályú", ugyanakkor mivel minden más tárgyat sikerrel abszolváltál, okafogyott és értelmetlen az évismétlés.

Viszont ez a "lehet hogy kapok" dolog is sántít, szóval még nem kaptál, és nem is biztos hogy fogsz, tehát ha ez nem dől el nagyon gyorsan, akkor nem fogsz tudni visszamenni, hiszen akár hónapokkal is előtted lehetnek.

(Szintén az igazgatóval beszéld meg, hogy engedélyezze a 11-es órák látogatását és hivatkozz arra, hogy folyamatban van a felmentésed.)

Egyébként a többi tárgyból is épp hogy átbukdácsoltál, vagy mindenből penge vagy kivéve az angolt? Mert ha mindenből bukdácsolsz, akkor nem fogja engedni, jót fog tenni az évismétlés, de ha csak az angollal vannak zűrök, akkor lehet hogy elgondolkozik rajta.

2012. szept. 4. 15:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen osztálytársam akinek szintén nehezen ment az idegen nyelv. Ő mondjuk nem bukott meg mert a tanárja látta rajta hogy ott valami nem okés, és ő javasolta hogy járjon ennek utána, és átengedte 2-essel mondjuk. Ő kapott felmentést ugyan de mondták neki ha megbukott volna akkor kérvényeznie kellett volna hogy mégis engedjék őt át meg igazgatóval megbeszélni plusz az adott szakorvostól véleményt kikérni tehát ez nagy macera lett volna. Igazából meglehet próbálni hátha összejön.
2012. szept. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!