Lehet belsőépítész az aki nem tud rajzolni?
a rajzolás elsajátítható készség... a belsőépítészethez nem csak rajz tudás, de jó fizika és matek tudás is kell hozzá (geometria)
mivel általánosba jársz még semmi gond, egyetemig bőven van időd gyakorolni gyakorolni gyakorolni...
Az utolsóra ne hallgass, mert valószínűleg egy cipőben jártok..
Gyakorolni sok mindent lehet, csak valószínűleg éppen az különböztet meg egy jó építészt egy rossztól,hogy az előbbinek van hozzá tehetsége.
Előbb lemaradt:
Szóval elhiheted, hogy róhat sokat gyakorolt
Köszönöm a válaszokat!!
Amúgy matekból és fizikából jó vagyok..
nem járunk egy cipőben mert én olyan szakmára jelentkeztem ahova kell a rajz és felvettek :P
és nem én, hanem a tanárok mondják hogy gyakorolni gyakorolni gyakorolni... ha nagyon nem megy a rajzolás akkor probál utána olvasni a jobbagyféltekés rajzolásnak, és azt gyakorold, állítolag csodákra képes...
12 évig árt rajzra még se vették fel... az egyik tanárom 4 évig probálkozott bejutni az egyetemre mire sikerült neki.... az ilyen helyeken ahol felmérő isvan, nem csak szimpla pontszám többször kell probálkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!