Sims 3 - álomállások. A simem belsőépítész. Miért van az, hogy a berendezett szobák nem tetszenek a megbízóknak? Azokat rakom bele, amikor ő kér :S
Figyelt kérdés
volt pl. olyan is, hogy a nyílászárókat cseréljem ki. megcsináltam, de nem tetszett neki. Az lehet esetleg a gond, hogy más is rakok a szobába, nemcsak amit ő kért,vagy hogy átméretezem a szobákat?2012. júl. 15. 11:14
1/3 nóri$ válasza:
Szia,én nekem a bátyám dekorációt is rakott és mikor nem tetszett nekik akkor idegeskedett,de szerintem az a gond hogy túl jól csinálod!
2/3 anonim válasza:
Kezdetben velem is ez volt,de te is rájöttél arra,hogy mi a gond: CSAK azt szabad csinálnod,amit kér! NE tegyél mást a szobába a kérésen kívül! Ha azt kéri,hogy cseréld le a nyílászárókat(ebbe azt hiszem ablak-ajtó páros tartozik bele),akkor csak azokat cseréld le! Ne kezdj el tapétázni meg díszletezni,stb.
(Like légyszi :D )
3/3 A kérdező kommentje:
és pontokat hogyan tud szerezni? (életcél, hogy 100 legyen)
2012. júl. 16. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!