Hogyan tanuljak hogy azért nekem is jó legyen, TIPPEKET?
A matek tanulást segíti a zene, persze nem az amiben szöveg van, mert akkor a szövegre figyelsz és nem a matekra, de a sima dj-s számok azok segíthetnek a tanulásban.
Az angolt a bemagolással sohasem fogod megtanulni. Ha már érdekel a számítástechnika, akkor próbáld meg a neten lévő angol oldalakat.
Ajánlani tudom ezt az oldalt.:
nekem nagyon sokat segített még pluszban a tanulás mellé.
A földrajzot sem fogod tudni megtanulni úgy hogy csak fölötte ülsz ha városokat, földrajzi helyeket, tájakat kell megtanulnod vedd elő a föci atlaszod, mert anélkül semmire se mész. Szintén a neten kereshetsz olyan oldalakat amelyek a témához kapcsolódnak, s érdekességeket is hátha azok megtetszenek. A földtörténet, a kialakulása első látásra nagyon száraznak tűnhet, de ha hozzá keresel még és rájössz az okokra, akkor már sokkal jobban fogod érteni az egészet.
Magyarból, ha nyelvtanból buktál meg az cinkes, mert azt csak tanulni lehet és gyakorlással ellenőrizni, de szintén a neten találtam én is olyan ingyenes vagy épp online programokat amik segíthetnek abban, hogy ne undd halálra a tanulást. ha az irodalmi részből buktál akkor, a verseket úgy tudod még könnyen megtanulni, hogy megpróbálod egy kedvenc dalod dallamára megtanulni, vagy pedig megpróbálsz rappet faragni belőle, így a tanulás is élvezetes és még magadban el is dúdolhatod a vizsgán.(én mindig így tanulok verset.:)) A fogalmakat köthetnéd valamihez, vagy pedig egyszerűen csak seggeld be.
Nem olyan nehéz, ha mindennap legalább 1-2 órát foglalkozol a dolgokkal.:)
Jó tanulást és sok szerencsét a vizsgákhoz.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!