Tudnátok nekem orosz szavakat mondani?
Figyelt kérdés
Ha igen kiejtés szerint írjátok már le.
a válaszokat köszönöm így előre is.
2012. júl. 25. 09:16
11/11 anonim válasza:
Azt már eddig is tudtam,hogy a köszönöm a szpasziba,a nincs mit nye ha sto,az igen dá,a nem nyer,de azt eddig nem tudtam hogy hogyan mondják azt, hogy szeretlek és azt, hogy nagyon szépen köszönöm,sem azt hogy kérem, ezért szeretném megköszönni, hogy leírtátok nekem is és mindenkinek akiket tényleg érdekel az orosz nyelv,de nincsen sem pénzük,sem idejük, hogy tanárnőt mehessenek.Szóval szpasziba moje druga(remélem jól írtam hogy köszönöm barátaim,mert úgy emlékszem hogy a barát=drug,a barátok=druga és az én személyes névmâs=moj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!