Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért elképzelhetetlen a...

Miért elképzelhetetlen a Nibiru bolygó létezése?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kíváncsi,hogy miért mondja mindenki azt,ha a Nibiru szóba kerül,hogy NEM!

Attól,hogy nem látjuk még létezhet!

2012. júl. 15. 16:13
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

9/10-nek

"mert a barna törpéket nehéz észrevenni"

2012. júl. 15. 17:56
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
A holdnál jóval nagyobb égitestek is vannak például a Jupiter körül, nem értem miért pont a holdat számolták külön bolygónak...
2012. júl. 15. 18:01
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg, miért nem látja a Hubble? Erre eddig egy indokot hallottam: a Nap mögött van. Ezt pedig azzal szereltem le, hogy a Föld a Nap körül kering, a Hubble pedig a Föld körül, ennek a Niburunak meg egyes "források" szerint valami 3500 év a keringési ideje, vagyis évente kellene látnunk több hónapig, hiába van jelen pillanatban a Nap mögött.
2012. júl. 15. 18:05
 14/49 anonim ***** válasza:
88%
Ja és még valami: ki a f*szomok azok a sumér-magyarok?!
2012. júl. 15. 18:06
 15/49 A kérdező kommentje:

1. Az emberi faj – ősi fajból -, irányított mutációval lett létrehozva, kb. 300 ezer évvel ezelőtt. Erre a mai kutatók is rájöttek már.

2. A befejező kísérletek a NIBIRU-n zajlottak. Az utolsó, legfejlettebb visszatelepített csoport a SUMÉROK voltak. Ezek egyik leszármazottja a MAGYAROK!

3. Az Ó-PERZSA és SUMÉR kőtábla jelzi a NIBIRU-t és jó helyen. A NIBIRU azonos a Jupiter IO nevű holdjával. Orosz űrhajók felvételei szerint, tele van romokkal.

4. Közben baj történt. Évmilliárdok alatt a napok is öregszenek…”A mi napunk kb. 15 ezer éve 10 ezer fokról lekapcsolt 6 ezer fokra. A külső világok lefagytak és sötétségbe borultak.

5. több faj is be akart települni. Ez okozta az Annunaki háborút is, de Dél-Amerikában is vannak atom-és sugárcsapás nyomok.

6. ekkor lépett a csillagközi Szövetség. Minden fajt eltávolítottak és a Terrát lezárták, hogy az emberiség zavartalanul fejlődhessen. Csak kutatóhajók jöhetnek be.

7.A Csillagközi Szövetség Galaxisok felett álló hatalmat nyilvánít ki. A leveleket ők hagyták hátra. Hatalmuk alig felfogható, az valóban ISTEN –szint.

8. A levél jelzi, hogy a Naprendszert 15 ezer éve beszabályozták! Bolygók, holdak, aszteroidák lettek pályára állítva.

9. Többször is jeleznek egy koordinátát! Ez a Mars és a Jupiter közt van. Egy 100 km-nél nagyobb aszteroida halad rajta.

10. Ezt kulcsként jelzik. Lehet, hogy hagytak ott valamit. Esetleg találkozási pont. Távoli felvételünk van róla. Sötét tömeg. Állomás? Bázis?

11. Most a meglévő anyagot orosz kutatókkal újra számítjuk, hátha egyszer elindul egy robotűrhajó az asterre.

12. Levél jelzi az Egyiptomi Piramisokat, egy egyszerűbb levelet, topológiai rendszert. Egy részét megtaláltuk.

13. Vita eldőlt, a hazudozások kora lejárt.NEM VAGYUNK EGYEDÜL!

14. A levél akkor fog nyilvánosságra kerülni, ha a fordítások egyértelműek lesznek.

15. Ez volt a Karácsonyi Ajándék!Kaptunk egy levelet, valamiféle ISTENI hatalomtól! Az anyag nagyon nagy. Amit itt leírtunk csak egy laza keret, mert az ott jelzetteknek nagy részét még meg se találtuk (pl. jelzi a Neptunusz holdakat is).

2012. júl. 15. 18:13
 16/49 anonim ***** válasza:
92%
Atyaúúúristen.... :DDD
2012. júl. 15. 19:40
 17/49 anonim ***** válasza:
86%
Remélem, ez csak valami vicc. :O Hogy te igazából nem hiszel ezekben a csacskaságokban. Előre mondom, ha itt nem cáfolják meg az összes állításodat, az nem azért van, mert nem tudjuk, hanem valószínűleg nem sokan veszik a fáradságot, hogy egy ennyire eltévelyedett embert próbáljanak meggyőzni.
2012. júl. 15. 20:43
 18/49 anonim ***** válasza:
97%

Első eset:

"Nem látható a Nibiru a Hubble űrteleszkópban, ezért egész biztosan nincs ott. Ha valóban 2012-re jósolják az érkezését, már rég látni kellett volna."

Második eset:

"Az egy dolog, hogy a NASA azt mondja, hogy nem látja a Hubble űrtávcső, attól az még simán láthatja. Csak ők nem akarják, hogy te bepánikolj, ezért mondják neked."

Én magam mindkettőben látok logikát. Úgy is régen megtanultam, hogy nem feltétlenül kell elhinni, amit az újság, a tévé és az internet mutat nekünk.

2012. júl. 15. 20:50
 19/49 anonim ***** válasza:
97%

Konkrétan a kérdésre válaszolva: Nem elképzelhetetlen, egy csomóan elképzelték, vagy legalábbis neked sikerült, szóval elképzelhető.

Nem mondja mindenki azt, hogy "NEM", első példának erre itt vagy te.

"Attól,hogy nem látjuk még létezhet!" - ez tény és való. Sőt, az is tény, hogy attól még, hogy egy csomóan azt állítják, hogy látták, még nem nem feltétlenül létezik. Ilyen például Ausztrália, az tuti kamu. Hogy a Niburu az-e, azt nem tudom.

NASA-ék most azt állítják, hogy már nem 11 vagy 12 bolygór/törpebolygót ismernek a Naprendszerben, hanem 13-at (Merkúr, Vénusz, Föld, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Ceres, Pluto, Haum ea, Makemake, Eris).

Az ókorban és középkorban azokat az égitesteket mondták bolygónak, amiket az "álló csillagokhoz" képest mozogni láttak. 7 ilyet ismertek, róluk nevezték el a napokat (pl. a Mezopotámiaiak, és ma is az angol meg francia napnevek ezeket őrzik): Nap, Hold, Mars, Merkúr, Jupiter, Vénusz, Szaturnusz. Az Uránusz tiszta, sötét éjjelen még épphogy látható lehet szabad szemmel, de csak a 18. században fedezték fel, hogy ő is bolyong.

Egy kérdés: Azt írod, hogy a Nibiru barna törpe, amit még a Hubble űrtávcső is nehezen fedez fel. (Azt én is kétlem mondjuk, hogy a Hubble folyamatosan végigpásztázza az égboltot, és lát minden kisbolygót a környéken... Amúgy ha barna törpe kerülne a Naprendszerbe, akkor azt egy pillanat alatt kiszúrnánk az állandóan, rengeteg amatőr csillagász és űrszonda által figyelt nagybolygók pályájának megváltozásból, szal a tömege alapján, aztán lehetne nézegetni távcsővel.) Aztán meg ezt írod: "A NIBIRU azonos a Jupiter IO nevű holdjával." Az Iót már Galilei is felfedezte egy 8 centis távcsővel a felszínről, ezenfelül az Io határozottan nem barna törpe. Akkor most hogy is van ez?

A régészeti és származástani dolgokra nem tudok reagálni, azokhoz nem értek.

2012. júl. 15. 21:36
 20/49 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak simán jól szórakozol rajta, amint mi tépjük a szánkat a te hülyeségeidre reagálva?

Jelen állás szerint a te kicsiny fejedben még egy atomvillanás sem űzhetné a sötétséget.

Amúgy valószínűleg te írtad ki a Hubble-féle Nibirus kérdést is, szóval már nevezhetünk visszaeső idiótának.

"Miért elképzelhetetlen a Nibiru bolygó létezése?"

Nem elképzelhetetlen. Szinte semmi sem elképzelhetetlen. Az sem elképzelhetetlen, hogy most mögöttem áll a reptoid barátnőm, egy üveg higannyal és azt iszogatjuk, mert nekem ez adja az energiát, közben pedig doktorit hamisítok. Ja várj, az már lejárt lemez... Amúgy a te értelmi szinted viszont elképzelhetetlen.

G.

2012. júl. 15. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!