Egy hete ólomízű a víz a csapban és megmértem a súlyát egy liter 1109 gramm, hogy lehet ez? Csak nem ólommérgezett ugye?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 16:36
1/13 anonim válasza:
Gondolom te is felszedtél egy pár kilót a héten. :D
2/13 anonim válasza:
Négy Celsius fokos volt a víz, amikor mérted?
3/13 anonim válasza:
Ez több, mint 10% eltérés. Vagy nem egy liter amit mértél, vagy rossz a mérleged.
4/13 Tojasleves válasza:
Az etalon szerint 1 kg, 1köbdeci 4 fokos víz. H2O.
Ami a csapból jön, az tartalmaz egy csomó oldott ásványi anyagot, köztük sok nehézfémet is, de ahhoz, hogy 10%-os eltérés legyen, akkor ólomsörétként kénne jelen lenni a vízben az ólomnak. Tudod mennyi 10 deka ólom? a horgászok a felét használják általában, ha nagy halra mennek. Ha nagyon aggódsz, vegyél brita vízszűrőt. a legköltséghatékonyabb szűrő amiről tudok.
5/13 Csincsy válasza:
Esetleg kérdezd meg az illetékeseket! Lehet, hogy kiröhögnek, és elküldenek melegebbre, de ha véletlenül mégis ólom, és valami gáz van, akkor még hasznos is lehet, hogy bejelented!
6/13 Csincsy válasza:
Ja! Nem gúnyolódni akarok, de kivontad az edény súlyát?
7/13 A kérdező kommentje:
Jajjj, az edény súlya persze nem táráztam le. :D Akkor semmi baja nincs szerintem, az ízét meg max bemeséltem magamnak.
2012. júl. 11. 19:57
8/13 A kérdező kommentje:
De szerencsétlen vagyok...
2012. júl. 11. 19:57
9/13 anonim válasza:
Szerintem a szerencsétlen, az egész mást jelent!
10/13 anonim válasza:
Mondjuk attól arzén még lehet benne... ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!