A számolós kérdések érdekelnének, hogy tényleg van-e alapjuk, milyen logika vagy elmélet alapján állították össze őket? Az én esetemben nem működött a dolog...
Hát, nálam részben működött. A répa és a kalapács bejött, a szín nem. Meg a szám se az elején. Érdekes, nem tudom, hogy működik.
2008. ápr. 30. 08:28
2/18 anonim válasza:
szerintem ezt úgy kéne megcsinálni, hogy ha simán mindenféle előzmény nélkül próbálod, nem ugyanezeket fogja-e mondani. mert pl. szerszám, ok nekem a satu ugrott be, de azért a legismertebb szerszám a kalapács.
a répa most nekem stimmelt, de régen ezt már próbálták velem, és akkor nem répát mondtam. szóval már tudtam h a répa lesz a megoldás.
a 7-et se találták el.
2008. ápr. 30. 19:13
3/18 anonim válasza:
Fogalmam sincs hogy mi az elmelet. De nalam totalisan mind mukodott. Hmm... nagyon sablon lehetek :)
2008. ápr. 30. 22:01
4/18 anonim válasza:
A piros kalapács bevált:)A répa nem,a számom a 9volt.Elsőre 3 Fet számoltam,majd másodikra,maikor már rákérdezek,hogy biztos-e,akkor vettem észre,hogy átsiklottam a 3 of-on:)
Szóval rám inkább nem igaz,mint igen.De jó játék,és az tény,hogy ha valaki nagyon ott van,akkor úgy játszik az agyunkkal,ah neki tetszik.
2008. máj. 1. 10:51
5/18 A kérdező kommentje:
Nálam írd és mondd, semmi sem jött be... Fekete fűrész, illetve retek az, amire gondoltam először spontán... Eszerint valami agybajom van :D
2008. máj. 1. 10:53
6/18 anonim válasza:
A módszer lényege az, hogy "hatni" próbálnak a két agyféltekére.
Amúgy nálam sem jött be semmi. De én a leírásban szereplő "kivételnek" számítok, mert kreatív területen dolgozom :)
2008. máj. 1. 16:36
7/18 anonim válasza:
Ehh.. nekem most van valami bajom? Mert en nem a repara gondoltam hanem a karfiolra, megtudtam szamolni elsore az F betuket. Regebben ez a szines szerszamos volt egy sorozatba, es ott is megcsinaltam, ott en is a piros kalapacsot mondtam, de ez volt vagy egy eve..azota teljesen elfelejtettem es most zold furora gondoltam.. En vmi atlagtalan agyigyopar vagyok? :D:D Bar az F betusnel zsenik koze tartozom.. 8)
2008. máj. 2. 08:53
8/18 anonim válasza:
Nekem a7bejött, a kalapács is, de az szürke volt, zellerre gondoltam, és 5 f-et számoltam...érdekes:))
2008. máj. 2. 15:10
9/18 anonim válasza:
A 7-es bejött a szin, ztöldség nem jött be, 3 f betűt számoltam
2008. máj. 4. 13:03
10/18 anonim válasza:
hatra gondoltam, répára, elsőre megvolt a 6 F(zseni vagyok:DDD)és a végén ki akartam mondani h kapapács és közben egy kombinált fogó jelet meg a szeme előtt aztán meg csavarkulcsot mondom, és a szín kék volt xD Egyébként egy személyiségteszten nemrég kijött h az emberiség legritkább kategóriájába tartozom xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!