Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért nem halad a tudomány előre?

Miért nem halad a tudomány előre?

Figyelt kérdés
Úgy látom, egy helyben toporgunk, pedig mennyi mindent kitalálhatnánk, új fajokat hozhatnánk létre stb.
2012. jún. 24. 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Aztán mégis én vagyok kint, te meg bent :D"

Már hallucinálsz a haliperidoltól ! Álmodozni szabad.

2012. jún. 24. 13:21
 12/14 anonim ***** válasza:

A tudomány elég rendesen halad előre, csak a mindennapokban ezt a sebességet nem lehet érzékelni. Például a Humán Genom Projekt naponta újabb és újabb génjeink, fehérjéink létezését, működését fedezi föl. Vagy az autóiparban az eco és hibridautók. Vagy fizikában a szubelemi részecskék tulajdonságainak vizsgálata és még lehetne sorolni.

"új fajokat hozhatnánk létre stb." ???????? Mégis, milyen fajokat? Nem elég neked az új vírusok amik ellenállóbbak a gyógyszereknek? Másrészt ez ökológiai katasztrófát okozhat hogy az evolúciót megkerülve új fajt hozunk létre, aminek nem tudjuk a következményeit. Egyébként már megvan hozzá a tudás, csak morális és etikai szempontok miatt nem csinálják.

2012. jún. 24. 13:53
 13/14 anonim ***** válasza:
folfedezes :)
2012. jún. 24. 14:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak 1-2 hozzászólást láttam, de valaki írta, hogy 5 éves intervallumban is mennyi tudományos és technikai fejlődést lehet felmutatni. Ezt aztán magyarázhatod egy gyereknek, aki akkor még a csattogós lepkét tologatta...
2012. jún. 27. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!