Egyértelmű nyílván nem szándékos emberi mulasztás az oka. Az meg már az amerikai-zsidraeli agymosás eredménye ha valaki terrorcselekményekre asszociál egy lezuhant gépről. Nyílván véletlen emberi mulasztás (pl egy szerelő nem cserélt ki egy hibás alkatrészt stb.) vagy műszaki oka van.
Lehet hogy az adott gép sorozathibás autóknál is elő szokott fordulni hogy pl "x" darabot visszarendelnek mert hibás mondjuk a fékrendszer.
2009. júl. 6. 19:14
2/11 anonim válasza:
Biztos van rá magyarázat....de azért a terroristákat sem kell félteni...
2009. júl. 6. 19:29
3/11 anonim válasza:
tuti nem véletlen
de most őszintén: ki az a h.ülye b.arom aki egy repülő baleset után fel ül egy ugyanolyan fajta gépre?
2009. júl. 6. 20:39
4/11 anonim válasza:
nem hinném, hogy valaki ezeket megtervezte volna
még régebben volt egy gép fajta, aminél több zuhanás is előfordult, és ahogy azt már előttem is mondták, sorozathibás volt, abban a sorozatban valamilyen hűtőfolyadékkal volt gond, és azért zuhantak le a gépek
2009. júl. 6. 21:18
5/11 A kérdező kommentje:
4 komit ir de itt csak 3 van:o
2009. júl. 6. 21:26
6/11 anonim válasza:
a kérdés alatt van egy kis fehér négyzet, azt pipáld ki, ugyanis van egy válasz ami 0%-os
2009. júl. 6. 21:49
7/11 anonim válasza:
ennyire azért ne pontozz le:D
2009. júl. 6. 22:13
8/11 anonim válasza:
Én nem hiszek a véletlenekben. Viszont abban hiszek,hogy 2012-ben világvége készül. Amit nem úgy kell elképzelni, hogy bumm és minden eltűnik,hanem csak nagyfokú tisztogatás lesz, sokan meghalnak és minden más lesz. A majáknak hiszek,még a saját pusztulásukat is megírták,sok más mellett. Azt is írták,hogy ez a folyamat lassú lesz..én erre fognám nemcsak a sok repülőbalesetet,hanem úgy általában minden baj manapság. Sok a járvány, a természeti katasztrófák, balesetek és válság is van. Nekem ez ómennek tűnik. Lehet hülyeség,de én hiszek ebben.
2009. júl. 7. 09:05
9/11 anonim válasza:
bocsi, de tegnap este mikor még néztem, akkor ég 0% volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!