Most vagyok 11. es előrehozottan érettségiztem társadalomismeretből, ha nem megyek el a szóbelire, akkor azt beírják a bizonyítványomba, hogy 1-es lett vagy nem lesz sehol sem feltüntetve?
Figyelt kérdés
És ha nem megyek el szóbelizni, akkor szólnom kell valakinek? vagy csak simán nem megyek el.2012. jún. 17. 13:54
1/5 jetizso válasza:
Szólnod kell az ezért felelősnek (osztályfőnök vagy a tanárod esetleg igazgató)és jól meg kell indokolnod, hogy miért nem tudsz jelen lenni különben nem fogadják el a hiányzást.
2/5 A kérdező kommentje:
Szóval azt csak úgy nem tehetem meg hogy nem megyek el? mindenképpen meg kell indokolnom?
2012. jún. 17. 14:12
3/5 anonim válasza:
megteheted azt, hogy indoklás nélkül nem mész be de akkor automatikusan megkapod rá a 0 pontot és 10%-t mindenhol el kell érned, hogy legalább a kettes meglegyen.
4/5 anonim válasza:
ha nem mész be automatikus 1. de ez esetben 12-ben újra megcsinálhatod mint javító. de ha bemész és nem olyan lesz a végeredmény, mint szeretnéd ( mert mondjuk már az írásbeli se lett jó) akkor kapsz rá egy nem jó jegyet, de 12-ben nem csinálhatod újra, csak ha emeltszintűzöl. Szóval le kell mindenből érettségizned s csak úgy csinálhatod újra. Ergo veszítesz egy évet. Sztem jó technika a nem bemenni, ha rossz lett az írásbelid.
5/5 loveconverse válasza:
sehol nem lesz feltüntetve az egyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!