Mik azok a mozgó csillagszerű tárgyak az égen?
Csak nyári estéken látom.
Ma láttam mozgó "Csillagokat" az égen.
6-7 vagy 8 db-ot is láttam ma, de egyik sem hasonlított repülőre, szerintem nem is műhold, mivel a műhold nem változtatja meg az irányát. Amit meg ma én láttam azokból az egyik megállt, majd feljebb ment és elkezdett felfele menni és egy kicsit jobbra, de úgy mozgott, mintha akadozna. Megakadt 5 másodpercre és ment tovább.
Az első kettő követte egymást a harmadik alulról csatlakozott és úgy követte az első kettőt.
Tavaly nyáron vettem őket észre. Tavaly olyat is láttam, mintha valaki reflektorral világítana a szemembe, aztán hirtelen lekapcsolná. Nagyon fényes és egyre fényesebb volt, aztán 1 szempillantás alatt eltűnt, és ahol láttam már csak egy nagy sötét üres helyet lehetett látni.
tavaly ősszel láttam egy hasonló fényt, este 8-9 között valamikor, szép tiszta égen lehetett látni egy viszonylag erős fényű egyenes vonalban repülő valamit, de lehet, hogy csak műhold volt, mert teljesen egyenes vonalban repült, de csak ősszel láttam és csak kétszer
viszont tegnap este nagyon furcsa dolgot láttam
ez is ilyen fél 8 körüli időpontban volt, kint kutyáztam, egyszer csak felnéztem az égre és láttam egy nagyon szépen világító csillagot, mikor a "csillag" elkezdett mozogni, majd szép lassan eltűnt az égen
mikor eltűnt, csak akkor tudatosult bennem, hogy csillag nem lehetett, mert teljesen felhős volt az ég, szerintem repülő sem lehetett, mert semmilyen hangot nem lehetett hallani és csíkot sem húzott maga után, hullócsillag sem lehetett, mert felfelé ment, nem lefelé, villogni sem villogott
pár éve pedig egy éjjel (mindig éjjel történnek ilyen dolgok) valami nagy fényes húzott végig az égen nem messze a házak felett, bevilágította az egész telepet (Budapest egyik kerülete)
Én azt hallottam higyha időkiesésed van,jelek vannak a testeden,énszaka zümmögő hangokat hallsz,minden elektronikus tárgy elromolhat a közeledben és érdekelni kezd az ufótéma(róluk álmodsz,rajzolsz)
Akkor elraboltak az ufók
Uccsó vok
Egyébként
Én este látok 2 csillagot az égen,az egyik fényesebb(erősebben világít)
A közelükben nincs semmi,"egymás" alatt vannak.
És reggel is látszódnak,aztán amikor a buszmegállóhoz értem az egyik eltűnt a SZEMEM LÁTTÁRA!
Máskor meg láttam egy "repülőt" az égen és az is a szememáttára tűnt el
És nem volt felhő az égen egyik alkalommal sem,a semmibe tűntek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!