Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen történelmi rejtélyek...

Milyen történelmi rejtélyek vannak, amiknek utána olvashatok a neten? Mint pl. kristálykoponyák, Atlantisz, Nasca vonalak és a többi?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

Húúú, renggeteg ilyesmi van, engem is érdekel. Könyvek is vannak. Däniken régebbi, és méginkább az utolsó könyvei, pl. a Bizonyítékok. Aztán ott van Lesli l. laurence, vagyis Lőrinc L. László. Nemzetközileg elismert keletkutató, de irtó jó kalandregényeket is ír, tökéletesen tudományhű környezetben játszódnak az idegeket próbáló kalandjai. Legutóbb a KICSIK, és a MANITUK fogott meg. A KICSIK lehet, hogy éppen olyasféle kicsikről szól, mint amit a hosszú cikket küldő válaszoló említett. Kicsik és szürkés bőrszínűek. Hogyne lennének valóság???! Mindenfelé eljutottak a génjeik, lámcsak, a cirkuszokban itt-ott felbukkannak az apró, de arányos méretű és rendkívül ügyes emberkék. És olvastam róluk cikket, Perui hegyláncok eldugott tájain is élnek.

De érdekes, a Biblia Ószövetség részében is érdekes sorok olvashatók, hogy az "istenek fiai lejöttek a földre, és szépnek találták az emberek lányait, és gyerekeket nemzettek nekik..." Góliát is ilyen volt...

Aztán Graham Hancook ISTENEK KÉZJEGYEI, (alcím: kutatás a kezdetek és a vég után) és ugyanez a szerző a tengerek óceánok mélyén önmaga is kutatott mélységi búvár szakemberek társaságában, arról is van könyve, nem emlékszem a címére, Elsüllyedt Világok, vagy ilyesmi.

2009. júl. 5. 08:23
 12/16 A kérdező kommentje:
A holokauszt cseppet sem izgat meg a titanic, olyan dolgokra gondoltam, amiket tényleg rejtély övez, amiket fenn írtam pl... vagy az 51-es körzet vagy olyan események, történések, amiket elhallgattak először az emberek elől és valami misztikum kötődik hozzá... pl Leslie.L. Lawrence összes létező könyvét elolvastam már :) tényleg nagyon tetszenek a legendák, amik köré ír, csak ugye nem lehet tudni, mi a mese és mi az igaz belőle, mivel ezek kalandregények.... majd mindjárt elolvasom a hosszú kommentet is csak épp dolgom van
2009. júl. 5. 12:47
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát ez tényleg nagyon érdekes, főleg a zöld bőrű gyerekek történetei.... köszi!
2009. júl. 5. 13:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Leslie Laurenc-szel hallgattam riporot egyszer. Azt mondta, a sztorit ő találja ki, de a körítésből minden igaz. Akkor épp egy tibeti barlangrendszerrel kapcsolatos könyről volt szó. Azt mondta: ha az van odaírva, hogy ott balra volt egy ajtó, akkor ott balra volt egy ajtó. Hogy kicsoda ment rajta be vagy ki, azt ő kitalálja, de a barlang leírása, tehát minden ami nem része a kalandna, az 100%-ig igaz. Ő nem is engedhetne meg amagának akármilyen regényt, rontaná a komoly tudós, keletkutatóról kialakult képet, elismertséget.
2009. júl. 6. 15:45
 15/16 anonim válasza:

hallottál már nostredamusról???ő az 1500-as években élt,és megjósolt sok mindent ami meg is történt(pl hitler,9/11 stb)tudta gyógyítani a pestist(kivéve a saját családját nem tudta meggyógyítani).

szerintem érdekes....

2010. júl. 26. 17:56
 16/16 anonim válasza:
Dyatlov rejtély
2022. febr. 11. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!