Milyen történelmi rejtélyek vannak, amiknek utána olvashatok a neten? Mint pl. kristálykoponyák, Atlantisz, Nasca vonalak és a többi?
Húúú, renggeteg ilyesmi van, engem is érdekel. Könyvek is vannak. Däniken régebbi, és méginkább az utolsó könyvei, pl. a Bizonyítékok. Aztán ott van Lesli l. laurence, vagyis Lőrinc L. László. Nemzetközileg elismert keletkutató, de irtó jó kalandregényeket is ír, tökéletesen tudományhű környezetben játszódnak az idegeket próbáló kalandjai. Legutóbb a KICSIK, és a MANITUK fogott meg. A KICSIK lehet, hogy éppen olyasféle kicsikről szól, mint amit a hosszú cikket küldő válaszoló említett. Kicsik és szürkés bőrszínűek. Hogyne lennének valóság???! Mindenfelé eljutottak a génjeik, lámcsak, a cirkuszokban itt-ott felbukkannak az apró, de arányos méretű és rendkívül ügyes emberkék. És olvastam róluk cikket, Perui hegyláncok eldugott tájain is élnek.
De érdekes, a Biblia Ószövetség részében is érdekes sorok olvashatók, hogy az "istenek fiai lejöttek a földre, és szépnek találták az emberek lányait, és gyerekeket nemzettek nekik..." Góliát is ilyen volt...
Aztán Graham Hancook ISTENEK KÉZJEGYEI, (alcím: kutatás a kezdetek és a vég után) és ugyanez a szerző a tengerek óceánok mélyén önmaga is kutatott mélységi búvár szakemberek társaságában, arról is van könyve, nem emlékszem a címére, Elsüllyedt Világok, vagy ilyesmi.
hallottál már nostredamusról???ő az 1500-as években élt,és megjósolt sok mindent ami meg is történt(pl hitler,9/11 stb)tudta gyógyítani a pestist(kivéve a saját családját nem tudta meggyógyítani).
szerintem érdekes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!