Intelligencia növelése?
Figyelt kérdés
Ez lehetséges? Ha igen, akkor hogyan? Hallottam, hogy az ember összesen valami 2-3%-át használja az agyának. Hogyan lehetne ezt növelni? Komoly válaszokat kérek!2012. jún. 12. 21:47
11/15 Vree válasza:
Észrevettétek, hogy egyre csökken az emberek intelligenciája? Eredetileg 10% volt, késöbbiekben 5, most már meg a 2-3%-ot szoktam hallani. :)
Ebből nekem világosan lejön, hogy az intelligencia megőrzésére az a legjobb módszer, ha nem tanulsz meg TV-ből hülyeségeket. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 19. 21:45
14/15 anonim válasza:
nem tudom miért kell lepontozni, mikor be van bizonyítva, hogy egyes módszerek növelik az intelligenciát, de hát más biztos jobban tudja :)
15/15 anonim válasza:
Ha be van bizonyítva, akkor légyszíves egy hivatkozást linkelni.
Mert bizony, jelen ismereteink szerint az intelligenciát felnőttkorban már nem lehet növelni, de lehet karbantartani, magyarul megelőzni, hogy idős korban se hülyülj el. Meg lehet fejleszteni a memóriát, meg növelni az olvasottságot. De az nem intelligencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!