Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a logikai...

Hogyan tudnám a logikai készségemet fejleszteni?

Figyelt kérdés

2011. nov. 20. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nehéz konkrétan a logikádat fejleszteni, talán a programozással mehet a legjobban. Vagy ha matematikai logikát tanulsz :)
2011. nov. 21. 00:26
 2/5 anonim ***** válasza:

nem kell kockulni:D

[link]

2011. nov. 21. 01:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Sakk, go, nyelvtanulás, zenetanulás.
2011. nov. 21. 03:44
 4/5 anonim ***** válasza:

matematikai és/vagy fizikai feladatok megoldása. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, léteznek úgynevezett elemi matematikai, illetve elemi mechanikai feladatok, de elég kacifántosak. És jót tesz az érettséginek is.

De nagyon támogatom az előttem hivatkozott játékokat is. Egyet hozzáteszek: bridzs.

2011. nov. 21. 11:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:D Igazán.

Nem, nem szoktam kockulni, a fél életem önmagam fejlesztésére megy el, ugyanis az átlagnál butábbnak születtem. Már kiolvastam rengeteg pszichológiai könyvet, fogalmazni, beszélni is tökéletesen tudok, most jöhet a logika, ami ugyanis katasztrofális..bár a malomban legyőzhetetlen vagyok, hogy miért, az örök rejtély marad számomra:D Na mindegy, tényleg köszönöm:)

2011. nov. 21. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!