Lehetne igy vizisĺzni? Fenn maradnánk a vizen?
Nem hiszem hogy van olyan folyó ami olyan gyors hogy egy vízisín fenn tudj maradni,de ha mégis elég veszélyes lenne
Ha oda kötöd magad és elesel ..azért fulladsz meg.
Ha csak fogod a kötelet..akkor meg ha elenged akkor elvisz a víz és beverheted a fejed egy kőbe/fába és ezért fulladhatsz meg.
Háát nem tudom elég ..elég veszélyes lenne ez a móka.
A víz sebessége egy átlagos hegyi patakban (szerintem)elég lenne, viszont az egyenetlen sebesség és hullámok miatt valószínűleg nem lehetne fent tartani a lécet...
Mindez úgy "általában", de egyébként szerintem lehetne találni egy-két olyan "különlegesebb" helyet, ahol viszonylag egyenletes víz-folyás alakult ki... itt valószinűleg a vizisízés kezdete és befejezése lenne csak nehéz.
(Hivatkozásaim: Discovery MithBusters ide vágó része :D - lehet e vizisízni kajak után kötve - a többszemélyes versenykajak sebessége elég volt, annyival szerintem egy gyorsabb patak is folyik.)
nem vizisí, de válaszol a kérdésre szerintem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!