Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek 4,3-ra meg kapom...

Szerintetek 4,3-ra meg kapom az ötöst?

Figyelt kérdés
Mert ha igen akkor kitűnő lennék de azért állok 4,3 ra mert az osztálytársaim hangoskodtak órán meg nem csináltak házit ezért büntető dogát irattatott a tanár és be írta mindenkinek ami persze mindenkinek 1-es lett.
2012. jún. 6. 17:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
2012. jún. 6. 17:57
 2/14 Vree ***** válasza:
75%
Tanárfüggő.
2012. jún. 6. 18:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Igazából ha azt a jegyet nem nézné akkor pedig simán meg vagyok ötös mert akkor 4,7 lennék.
2012. jún. 6. 18:09
 4/14 anonim ***** válasza:
36%

Az a helyzet, hogy itt rinyálsz teljesen fölöslegesen, mivel semmilyen tudomány nincs, ami megjósolhatná az eredményed.

Árulkodsz az osztálytársaidra (1. rossz pont), iszonyat a helyesírásod (hogy lehetsz így kitűnő? - 2. rossz pont).

Az élet igazságtalan, de ha nagyon zavar, akkor beszélj a tanárral. Nem tudom, a válaszolóktól mit vársz.

2012. jún. 6. 18:23
 5/14 A kérdező kommentje:
Miért? Melyik szó zavar?
2012. jún. 6. 18:34
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Az igekötőt az igéjével egybeírjuk, ha az igekötő az ige előtt áll: megkapom, beírta.

Rag és szám közé kötőjel: 4,3-ra.

Tagmondatok közé vessző: Mert ha igen, akkor kitűnő lennék, de azért állok 4,3-ra, stb.

Arról nem is beszélve, hogy a fenti szófosásod 8 tagmondatból áll, aminek a feldarabolása legalábbis megfontolandó...

2012. jún. 6. 18:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Értem. Ilyet még sajna nem tanultunk...
2012. jún. 6. 18:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy megbocsát nektek.

Nekem vannak jó tanáraim és volt akinek 4,2re megadta az ötöst:DD

Amúgy nem csak a jegyeket nézi,hanem az órai munkát is,hogy megzavarod-e az órát meg ilyenek.

Számold bele az első félévet is!(ha nem tetted)

2012. jún. 6. 19:54
 9/14 A kérdező kommentje:

Bele számoltam és köszi a választ :D

Igazából én nem vagyok rossz meg mindig meg csinálom a leckét szerintem úgy nincs velem baja a tanárnak.

2012. jún. 6. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:
A büntetődogát nem szokták nézni, ha ezen múlik a jegy, főleg ha nem is te voltál, aki hangoskodott. Esetleg szólt volna, hogy felelhetsz az ötösért, de ha nem szólt, akkor valószínű meg fogja adni :)
2012. jún. 8. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!